2777
2789
عنوان

تجربه قطع پریود در دوران اقدام

65 بازدید | 5 پست

سلاممم

من چن ماهه اقدام کردم برا بارداری همیشه پریودام منظم بوده حتی ساعت حدودی اما این ماه 9 روزه عقب انداختم 5 روز بعد تاخیر آزمایش دادم منفی بود نمیدونم چرا پریود نمیشم کسی تجربه ای داره؟ ممنون میشم کمک کنید خیلی نگرانم 

اگه بتات منفیه

کیست و تنبلی نداری؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیست ن تنبلی داشتم درمان کردم ولی حتی موقعی ک تنبلی شدید هم داشتم بازم پریودم منظم بود..

همونه دیگه عزیزم تنبلی تا قرص دوفاستون و متفورمین میخوری مشکلت حل میشه ولی چون ریشه مشکلت که غلبه سردی هست درمان نشده ، مشکلت تنبلیت هنوز هست

تا حالا اصلاح مزاج کردی؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

همونه دیگه عزیزم تنبلی تا قرص دوفاستون و متفورمین میخوری مشکلت حل میشه ولی چون ریشه مشکلت که غلبه سر ...

قرص نخوردم اصلا اصلاح سبک ک کردم خود ب خود مشکلم حل شد 

ن چی هست؟ 

قرص نخوردم اصلا اصلاح سبک ک کردم خود ب خود مشکلم حل شد ن چی هست؟

همون اصلاح سبک هست با اصلاح غلبه مزاجی 

وقتی غلبه مزاجی اصلاح نشده، یعنی هنوز بدن با شرایط طبیعی خودش فاصله داره و این عقب افتادن پریود می‌تونه تکرارشونده باشه

من می‌تونم از روی زبانت بفهمم مزاج رحم، تخمدان، و کلاً اندام‌های درگیرت چطوریه

اگه بخوای، با یه عکس ساده از زبانت می‌تونیم شروع کنیم تا بررسی تخصصی‌ات رو انجام بدم و مسیر درمان مناسب بدنت رو بگم