2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحمی

223 بازدید | 19 پست

سلام 

خانم ها من تنبلی تخمدان خفیف دارم.. 

معمولا با ترشحات، زمان تخمک گذاری رو حدس می‌زنم و هربار هم دقیقا دو هفته بعد پریود شدم.. 

حالا این ماه با حدس تاریخ تخمک گذاری، فقط یک بار اقدام به بارداری داشتیم.. 

الان روز شانزدهم بعد از تخمک گذاریه و هنوز از پریود خبری نیست.. 

با توجه به علائم فکر می کردم باردارم، ولی بی بی چک منفی هست، حالا نگرانم خارج رحم نباشه یه وقت! 

علائم هم هفته قبل تخمدان ها تیر می کشید، از اول این هفته گرفتگی رحم داشتم..و انگار کلا گاهی پایین تنه تیر می کشه.. 

یکی دوبار ضعف داشتم که یکیش (شنبه) خیلی ناگهانی و شدید بود. 

یکی دو روزه هم گاهی سرگیجه خفیف دارم.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالا میره ولی نه به اندازه بارداری طبیعی.. میگید نگران نباشم؟؟

بیشتر بالا میره وقتی بارداری خارج رحمی باشه عدد بتا خیلیی بالاست و یهو افت میکنه یا کند بالا میره و این نشون دهنده این هستش ک تو لوله دیگ جا نیست برای رشد جنین و بارداری متوقف میشع بنظرم اول آزمایش بده مطمئن بشی 

فک کنم باید بزاری ی هفته حداقل بگذره بد بیبی چک بزنی یا آز بدی

به نظرم اون برای کسیه که تاریخ تخمک گذاری دقیق نداره.. برای من از تخمک گذاری 16 روز و از اقدام 17 روز می گذره! 

قسمت رحم انگار گاهی سوزن سوزن میشه، گاهی یه ذره سوزش داره.. اصلا نمی فهمم چه خبره. 

بیشتر بالا میره وقتی بارداری خارج رحمی باشه عدد بتا خیلیی بالاست و یهو افت میکنه یا کند بالا میره و ...

ممنونم.. 

با توجه به بی بی چک منفی، اگر هم باشه بتا هنوز بالا نیست درسته؟ 

بمونم تا شنبه که حالا یا پریود بشم یا جای خوب برم پیگیری، دیر نمیشه؟ 

به نظرم اون برای کسیه که تاریخ تخمک گذاری دقیق نداره.. برای من از تخمک گذاری 16 روز و از اقدام 17 رو ...

ن بعضی وقتا بیبی چک نشون نمیده آز بده 

البته یکی از دوستام همیطوری بود هیچوقت عقب نمینداخت توی اقدام ی هفته عقب انداخت ماه بعد باردار شد میگن رحم داره آماده میشه و نشونه خوبیه 

ن بعضی وقتا بیبی چک نشون نمیده آز بده البته یکی از دوستام همیطوری بود هیچوقت عقب نمینداخت توی اقدام ...

ممنونم... رحم من یکی باید بدونه دیگه اونقدرها حوصله لوس بازی هاش رو ندارم!

ممنونم.. با توجه به بی بی چک منفی، اگر هم باشه بتا هنوز بالا نیست درسته؟ بمونم تا شنبه که حالا یا پر ...

نه اینمدت استراحت داشته باش شما ک مطمئن نیستی بارداری یا ن پس همون شنبه برو آزمایش بده 

ضمننا من پارسال ی بارداری خارج رحمی داشتم ۳تا بی بی چکم مثبت شده بودن آزمایشمم مثبت بود اما لکع داشتم سونو هم میرفتم بارداری و تایید نمیکرد بتامم کند بالا میرفت و یهو بتام اومد پایین و ....

البته الان خداروشکر ی فسقلی سالم باردارم و امیدوارم شما هم باردار باشی و بچت سلامت باشه

نه اینمدت استراحت داشته باش شما ک مطمئن نیستی بارداری یا ن پس همون شنبه برو آزمایش بده ضمننا من پارس ...

ممنونم عزیزدلم، خیلی برات خوشحال شدم.. خدا به خودت و نی نی سلامتی بده ❤️

ممنونم، دعام کن خیلی.