2777
2789
عنوان

عجیب ترین دوستی که داشتین

168 بازدید | 15 پست

لطفا اسم و مشخصات زیاد نگید

فقط کارهای عجیبش رو بگید

مثلا من دوره لیسانس یک دوست داشتم منتظر بود علیرضا جهانبخش بیاد خواستگاریش

خیلیییی جدی و مصمم!

حتی گاها میگفت من به علی جهان(علی جهان صداش میکرد)جواب رد میدم،چون خانوادش دهاتی هستن

یکی از دوستام موقع نامزدی رفته بود به شوهرم پیشنهاد داده بود و از من بدگویی کرده بود عجیب ترین ادمی بود ته تاحالا دیدم🤣

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر موجود نری ک از بغلش رد میشد فک میکرد عاشقشه و کراشه روش کاملاا جدی ب همه عالم وادم نخ میداد ابرو نزاشته بود برامون تومجردی ومتاهلیم فرقی نداشت کلااینجوری بود

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

من یه دوست داشتم وضعشون خوب بود ولی بازم تو باشگاه از زیرانداز من استفاده میکرد هرچی بهش میگفتم من عرق میکنم اونوقت چطور دلت میاد از مال من استفاده کنی می‌گفت نه عیب نداره

اصلا هرطور بهش میفهموندم که بدم میاد از وسایل من استفاده میکنی حالیش نمیشد

یکی تو دبیرستان بود دختر خوب و آرومی بود ولی من دوست نداشتم باهاش دوست صمیمی باشم بدون هماهنگی صبح میومد دنبالم با هم بریم مدرسه از یه جایی به بعد مامانم برای صبحونه می‌آورد داخل اونم میومد 😁

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

دبیرستان بودم یه همکلاسی داشتم عاشق رونالدو بود 

همیشه می‌گفت چون من خیلی بهش فکر میکنم کائنات مارو بهم می‌رسونن 🤣🤣

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

باهم رفتیم مسافرت شب اول شامپو نداشتم ازش اجازه گرفتم موهامم کوتاه بود یه خورده از شامپوشو زدم به سرم فردای اون شب رفتم شامپو گرفتم تا آخر مسافرت لباساشو با شامپوی من می‌شست و آخرین روزم بهم گفت یادم نرفته از شامپوم استفاده کردی😐

با اینکه تو راه اصلا دست نکرد تو جیبش و پول غذا و خوراکی هاشم من میدادم 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تو کلاس ما هم یکی بود دوران دبیرستان عاشق علی لهراسبی بود براش گریه میکرد🤣🤣

الان یادم اومد

سوم راهنمایی که بودم

وقتی امیرغفور ازدواج کرد

یکی از هم کلاسی هام اینقدررر گریه کرد که زنگ زدن والدینش اومدن دنبالش

یه دوستی هم تو دوره کارشناسی ارشد داشتم مجرد بود و حلقه مینداخت وقتی دیگران ازش میپرسیدن چرا اینکارو میکنی میگفت خیلی ها دنبالم هستن می خوام پیگیر نشن خیلی خودشیفته بود

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
هر موجود نری ک از بغلش رد میشد فک میکرد عاشقشه و کراشه روش کاملاا جدی ب همه عالم وادم نخ میداد ابرو ...

منم دوست اینجوری زیاااد داشتم

هر لبخندی رو خواستگاری رسمی حساب میکرد

خداروشکر باهاشون قطع رابطه کردم

یه دوستی داشتم ، یه روز زود تر رسیده بودم من تو حیاط مدرسه منتظرش بودم ، دیدم داره میاد و من رو نگاه هم میکنه گفتم الان میاد میشینه پیشم دیدم عه رد شد رفت اون طرف صداش کردم دیدم انگاری نمیشنوه ، رفتم پیشش گفتم چرا میبینی رد میکنی ؟ اولش اینجوری بود که وااا من تو رو ندیدم کجا بودی ؟ بعد میگه من دلم میخواد دیگران بیان طرفم و توجه کنن  نه اینکه خودم برم😐

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..