2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

185 بازدید | 34 پست

سلام خانما

روزتون بخیر 

من ۸ ام که فک میکنم روز تخمک گذاریم بود و ۶ روزی از پریودم میگذشت معذرت میخوام رابطه لاپایی با کاندوم داشتیم منم لباس زیر داشتم ولی توری بود که متاسفانه کاندوم پاره شد و پاشید من تا جایی که متوجه شدم روی رون پام ریخت ولی با این وجود حدود یک ساعت بعدش قرص تنسی ۱/۵ خوردم نامزد هستیم منم باکرم امروز ۱۰ روز میگذره من هنوز پریود نشدم البته تا تاریخ اصلی پریودم حدود ۵ روز مونده زیر دلم درد میکنه تهوع دارم کلا حالم بده و کلی استرس دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا روزی صدبار 

از موارد مثل شما تاپیک میزنن میپرسن 

یبار برا همیشه میگم 

من یا هرزن دیگ ای بعداز چندماه اقدام پیاپی و با ارتباط مستقیم تازه بزور باردار میشیم 

آخه دختر باکره ارتباط مستقیم نداشته گیریم کاندوم پاره شد خب نرفته داخل که هنوز 

بابا مگه الکیه بارداری انقدر میاید تاپیک میزنید که ال شد بل شد نمیشه به این راحتیا نمیشه 

بخدا روزی صدبار از موارد مثل شما تاپیک میزنن میپرسن یبار برا همیشه میگم من یا هرزن دیگ ای بعداز چندم ...

برمیدارید بیخود بی جهت قرص هورمونی میخورید یکیم نیست بگه نخور اینا عوارض داره ،بیخودی قرص میخورید بدن به اون قرص واکنش نشون میده بعد میاید میگید فلان شدم 

قرص اورژانسی باعث دیر و زود شدن پریود میشه 

باعث پریود شدید و دلرد میشه ،عوارض قبل پریودم زیاد میکنه 

برمیدارید بیخود بی جهت قرص هورمونی میخورید یکیم نیست بگه نخور اینا عوارض داره ،بیخودی قرص میخورید بد ...

خواهشا نامزدید ،تازه عروسید هرچی هستید انقدر مثل نقل قرص نخورید ،بده به والله بده نخورید 

برمیدارید بیخود بی جهت قرص هورمونی میخورید یکیم نیست بگه نخور اینا عوارض داره ،بیخودی قرص میخورید بد ...

واقعا حالم بده ده روزه به شدت عصبی شدم زیر دلم درد میکنم ویروس گوارشیم گرفتم خیلی حالم بده