2777
2789

سلام خانما. من دستم اصلاااااا اصلاااااا براى گياه خوب نيست. چندتا گياه خوشكل كه نياز به مراقبت زياد نداره. معرفى كنيد.

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينم عكس گلدونام. ميگن توى اينا نميشه گياه گذاشت خراب ميشه.

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

سانسوریا ابلق وسبز زاموفیلیا دراسناکامپکت و برگ انجیری  و پتوس  

سه تای اولی  هفته ای یه بار آب بده هر موقع خاک گلدون کامل خشک شد پتوس  و برگ انجیری هر پنج روز

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
سانسوریا ابلق وسبز زاموفیلیا دراسناکامپکت و برگ انجیری و پتوس سه تای اولی هفته ای یه بار آب بده ه ...

براى اين گلدون ها چى مناسبه؟

خب قطعا خراب میشه گلاتون حتما ی گلدونی استفاده کنید تهش چند تا سوراخ داشته باشه

عه ديگه خريدم 😥