2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم پیشش ولی میلرزید مثله بید و گوشیش دستش بود

میخواستم بغلش کنم اما منو پس زد

و همینجوری گریه میکرد انگار که یه چیزی رو از دست داده باشه

میشه کانال فروشگاهمو دنبال کنید 

همه رو یه جا بگو، باید بریم توی تاپیک های دیگه، خیلی ها به کمکمون نیاز دارن😂😂😂😂

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

حالا فعلا یه کمکی به خواهر من کنید

خب زود بگو جریان چی بود

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

یه ذره که اروم تر شد از حرفاش فهمیدم که دوس پسر چندین سالشو از دست داده

یعنی کات کردن یا پسره فوت کرده؟

هنوزم به خاطر دوس پسرس گریه میکنه

میشینه یه جا زل میزنه

و هم فکر میکنه

گاهی اوقات ازم میپرسه یعنی برمیگرده

نمیدونم چی بهش بگم

میشه کانال فروشگاهمو دنبال کنید 

مرد یعنی پسره؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

اینک عجیب نبود فکر کردم جن دیده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هنوزم به خاطر دوس پسرس گریه میکنهمیشینه یه جا زل میزنهو هم فکر میکنهگاهی اوقات ازم میپرسه یعنی برمیگ ...

بگو نه بر نمیگرده رفت یع ماه بعد میاد  خوب دوراشو که زد  باز میرینه به زندگیت باز میره

دلشاد هستم...💍

اینک عجیب نبود فکر کردم جن دیده

من هم همین فکر رو کرده بودم