2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون بچه نبود عزیزم جنینم نبود رویان بود حاصل لقاح زیاد غصه نخور اونایی که بچ از دیت می دنچی ...

ولی سخت بود برام عزیزم بعد۵ماه انتظار اینجوری شد

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین

عززززیزم حتما خدا صبرش رو میده... سوره والعصر رو بخون تحملت در برابر مشکلات زیاد بشه... به خودت فرصت بده تا از لحاظ روحی بهتر بشی 

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
سلام عزیزم ناراحت نباش ان شالله ۳ماه دیگه دوباره اقدام کن منم ۳ ۴ ماه پیش حال تورو داشتم خیلی سخت ...

حالتو درک میکنم خیلی سخته.فقط میخوام گریه کنم

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین

عزیزم الان افتاد بهتره که تا وسط های بارداری داغونت می‌کرد 

انشاالله چند ماه دیگه دوباره مامان میشی

خدایا شکرت برای این فرشته ای که بهم دادی دعای هر لحظه من بارداری تمام خانم های منتظر خدایا این حس شیرین رو قسمت همه خانم های منتظر کن

من سره پسرم ... رفتم سونو هفته 7 گفتن کیسه تشکیل شده اما توش خالیه من انقدددددر ناراحت شدم اینم بگم من یکماا بود اقدام کرده بودم ...شوهرمم میگفت ناراحت نباش ان شاءالله بعدی...اما بازم ناراحت بود...رفتم دکتر گفتم خیلی ناراحتم اگ تشکیل نشه چی

دکتره فقط بهم گفت بسپرش دست خدا اگ اون بخواد میشه اگ نخواد نمیشه ب زور ک نمیشه ازش خواست فردا مسکلی داشته باش بچه ت میگفتی کاش سقط میکردم ...اما الان بسپرش دست خدا بگو هر چی صلاحه ...اروم شدم...و گفتم خدایا میسپرم ب تو...دوهفته بعدش رفتم دوباره سونو داشت سونومیکردم دونه دونه 

کیسه زرده مشهود شد 

یک عدد فتال رویت شد ...

انقدر خوشحال شدم قربونش برم اندازه کنجد بود...اومدم براخودم دوتا شیرینی خوشگل خریدم و خوردم خداروهم شکر کردم ... همیشه بسپر دست خدا تا بهترین هارو برات رقم بزنه

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚