2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم

خواب دیدم توی درمانگاهم 

بعد همینجوری رفتم سر بزنم حوصلم سر رفته بود گفتم بیام خونه

بعد ورودی خروجی اونجا باید اول میرفتی نمازخونه بعد از اونجا میرفتی خونه

مم اومدم تو سالن دیدم همه درا قفله و دسته درشون شکسته بجز یکیشون گفتم حتما اینه

در رو باز کردم دیدم همون نمازخونست.بعد دیدم یه تیکه از اونجا خالیه لامپ روشن کردم ولی یکم تاریکتر شد

بعد یه چیز شفاف خیلی شبیه آدم بود اندازه یه بچه ۶،7 ساله دیدم که داشت عقب عقب میرفت بعد رفت تو دیوار

گفتم خستم چشام خوب نمیبینه اینجوری شدم 

بعد یه رخت آویز بود گوشه ی نمازخونه پر از انواع لباس و دستمال و شال و ایناا

دیدم یه دستمال از رخت آویز جدا شد همینجوری معلق موند هوا یه چند تا لباس و دستمال دیگه هم جدا شدن منم قفل شده بودم حتی از درون هم نمیتونستم یه بسم الله بگم

لباس و دستمال ها اومدن طرفم و از پشتم میخواستن رد بشن

یکی پای چپم رو آروم آورد بالا منم هرچی زور زدم فقط تونستم یه صدای خوک درآرم بعدش بیدار شدم

خیلی خواب بدی بودیعنی توی خواب قشنگ وایب ترسناک بود

هرکورد تایپ گنی، منم کپی میکنم هوش مصنوعی

کلا قر و قاطی بودش 

ولی به طور خلاصه وار 

ازواج اجباری 

بعد این به یه زمان دیگه میرم 

که یه پارتی هستش 

بعد همه مست و اینا 

منم خیلیی میترسم بعد میرم با گوشیم زنگ میزنم به اون کسی که باهاش ازدواج اجباری کردم 

بعد اونم میگه میام

بعد نمیاد اصلا

میرم بیرون میبینم پلسا میان همه دارن فرار میکنن 

بعد یه آدمی که سالمه میگم توروخدا منم ببر میگه نه تو هم مثل اونایی 

میگم نه اصلا نمیدونم چرا سر از اینجا آوردم  

کلا عجیب و غریبه 

خواب دیدم توی درمانگاهم بعد همینجوری رفتم سر بزنم حوصلم سر رفته بود گفتم بیام خونهبعد ورودی خروجی او ...

خیلی خوب، حالا بریم سراغ تعبیر سنتی این خواب با توجه به اجزای مختلفش:

---

۱. دیدن درمانگاه

در تعبیر سنتی، درمانگاه یا بیمارستان نشونه‌ی نگرانی از بیماری یا گرفتاریه، ولی نه لزوماً بیماری جسمی — ممکنه نشونه‌ی ناراحتی دلی، دل‌مشغولی، یا نیاز به اصلاح درونی باشه.

---

۲. نمازخونه

نمازخونه جای عبادت و آرامشه؛ ورود به اون ممکنه به معنی نیاز به پناه بردن به خداوند یا بازگشت به معنویت باشه. اما در خوابت این مکان هم ناآرام بود، که ممکنه نشون بده توی بُعد معنوی‌ات دچار تردید یا بی‌قراری هستی.

---

۳. موجود شفاف که وارد دیوار میشه

در تعبیر خواب‌ها، موجوداتی که نیمه‌پیدا هستن یا شکل کامل ندارن، اغلب به جن، ترس، یا چیزهایی که ازشون آگاهی نداری ولی در ذهنت حضور دارن اشاره می‌کنن. این‌که رفت توی دیوار یعنی چیزی از گذشته یا ناخودآگاهت هست که توی ذهنت مونده ولی هنوز باهاش روبه‌رو نشدی.

---

۴. لباس و دستمال‌هایی که در هوا حرکت می‌کنن

لباس توی خواب، معمولاً نماد هویت یا ظاهر آدمیه. دستمال می‌تونه نشونه‌ی احساسات یا خاطراتیه که هنوز ازت جدا نشده‌ان. اینکه اینا از رخت‌آویز جدا شدن و به سمتت اومدن، نشون می‌ده که ممکنه با احساسات یا خاطراتی دست‌وپنجه نرم کنی که هنوز تموم نشده‌ان.

---

۵. قفل شدن و ناتوانی در گفتن «بسم‌الله»

در خواب‌های سنتی، این وضعیت نشونه‌ی وجود نیروهای منفی یا وسوسه‌های شیطانی تعبیر می‌شه. وقتی در خواب نمی‌تونی نام خدا رو بیاری، یعنی در بیداری هم ممکنه احساس کنی یه چیزی داره مانعت می‌شه از نزدیک شدن به نور، آرامش یا ایمان.

---

۶. بلند شدن پای چپ و بیدار شدن با صدا

پای چپ توی خواب معمولاً به مسیر اشتباه یا ضعف در تصمیم‌گیری اشاره می‌کنه. اینکه پات بالا اومده یعنی یه چیزی یا کسی داره کنترل رو ازت می‌گیره. و بیدار شدن با حس ناتوانی یا صدا، نشونه‌ی وارد شدن خوابت به مرحله‌ی آگاهیه — یعنی واقعاً ترسیده بودی.

---

جمع‌بندی تعبیر سنتی:

این خواب نشون می‌ده که دچار نگرانی‌های درونی، تردیدهای روحی و فشارهای احساسی یا معنوی هستی. همچنین احتمالاً درگیر خاطرات یا مسائلی هستی که هنوز حل‌نشده باقی موندن. خوابت هشدار می‌ده که زمانشه به خودت، به روح و ذهنت توجه بیشتری کنی، و شاید با دعا یا معنویت بیشتر آرامش پیدا کنی.

---

اگه خواستی، می‌تونم برات یه دعا یا ذکر آرام‌بخش هم معرفی کنم که موقع خواب بخونی. دوست داری؟