2777
2789
عنوان

بگید کار خوبی کردم جوابش ندادم

127 بازدید | 15 پست

باپسری بودم دوماه باهاش بودم خیلی  بهش  وابسته شدم بعد یهو برگشت گفت نه من نمیتونم جلوی خونوادم وایسام  نمیتونم بگیرمت تاابد باهات باشم میخای دوست دخترم باش فقط. دلمو بدجور شکست  نابود شدم . دیدم بعد ۳ هفته  پیام داده باز بیا دوست دخترم باش فقط

منم شستمش گذاشتمش کنار گفتم چی فکر کردی باخودت من ارزشم بیشتر ازایناست وقتمو با همچین پسری بگذرونم.  بعد یهو دیدم دیشب باز تو اینستا پیام داده چکار میکنی. من بدون اینکه جوابش بدم کلن چتش پاک کردم  وسین نزدم. خوب کردم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد کار خوبی کردی .این یعنی عزت نفس واقعی. کسی که یه‌بار قلبتو شکسته و فقط دنبال رابطه‌ی بدون تعهد بوده، لیاقت دوباره وارد شدن به زندگیت رو نداره.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

صد در صد کار خوبی کردی .این یعنی عزت نفس واقعی. کسی که یه‌بار قلبتو شکسته و فقط دنبال رابطه‌ی بدون ت ...

عزیزم راستش اول وسوسه شدم برم جوابش بدم یه چی بگم باز . که نوشته بود چیکار میکنی. بعد به خودم گفتم دختر اون تورو واسه اینده  وهمسرش نمیخاد  چندش تر از این نداریم به خودم اینجوری گفتم بعدم چتش پاک کردم بدون سین زدن.  گفتن کار خوبی کردم نه به خودم ارزش قائل شدم🫠؟

حرکتت و پاسخت فوق العاده درست و هوشمندانه بود دخترِ قوی✅ بذارش کنار و با موقعیت ها و آدمهای ارزشمند آشنا شو.✨

(ضمنا احساس دلبستگیت رو هم کاملا درک میکنم)🤝🏻 امّا احترام به خودت و دوست داشتن خودت خیلی خیلی مهمتره.  هر روز خدارو شکر کن تا بهترینها نصیبت شه.💫

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

به خودم گفتم جوابش بدی یعنی کوچیکتر کردن خودت با پسری که نمیخادت

خودتو ازش گرفتی . از همچین آدمی, 

عالی🌱#

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

عزیزم راستش اول وسوسه شدم برم جوابش بدم یه چی بگم باز . که نوشته بود چیکار میکنی. بعد به خودم گفتم د ...

دختر قوی و باهوشی هستی که جلوی وسوسه‌ت وایسادی. اینکه به خودت یادآوری کردی ارزش خیلی بیشتری داری،یعنی به خودت احترام گذاشتی. نه‌تنها کارت درست بوده، بلکه خیلی هم تحسین‌برانگیزه. آفرین بهت

سکوتت محکم ترین جوابه براش

حرکتت و پاسخت فوق العاده درست و هوشمندانه بود دخترِ قوی✅ بذارش کنار و با موقعیت ها و آدمهای ارزشمند ...

عزیزدلم💜🫂🫂من قوربونت برم خب🥹🥺.بابت حرفای قشنگت .من واقعا نیاز داشتم این حرفارو یه آدم خوبی به مهربونی تو😘 اینارو بهم بگه🥲❤️ چون میدونم درکم میکنی آدم بعد همچین شکستی  وقتی به یادش بیاد که چقد قوی مونده  کلی حالش بهتر میشه🥲🥲

دختر قوی و باهوشی هستی که جلوی وسوسه‌ت وایسادی. اینکه به خودت یادآوری کردی ارزش خیلی بیشتری داری،یعن ...

دورت بگردم💫💜. از این به بعدم سعی میکنم همین حرفایی که زدی رو اسکرین بگیرم نگاشون کنم هر سری که من باید همین رفتارو میکردم و بهترین کار همین بوده

عزیزدلم💜🫂🫂من قوربونت برم خب🥹🥺.بابت حرفای قشنگت .من واقعا نیاز داشتم این حرفارو یه آدم خوبی به م ...

فدات شم گلم ♥️ واقعاً خوشحالم که تونستم کمکت کنم. تو از نظر من آدم خیلی خاص و باارزشی هستی و قدرت درونیت فوق‌العاده س. شکستن‌ها و چالش‌ها جزو مسیر رشد و پیشرفت هر فردی هستن، اما نکته اینه که تو با هر بار شکستن، دوباره بلند می‌شی و از اون وضعیت قوی‌تر و مصمم‌تر بیرون میای. احساسات منفی و درد، بخشی از فرایند درمان و رشد هستن، اما تو با همه این‌ها به جلو می‌ری و بهترین نسخه از خودت رو می‌سازی. پس همیشه به خودت و قدرت درونیت ایمان داشته باش. در زندگی مهم اینه که یاد بگیری از هر شکست به عنوان یک فرصت برای رشد استفاده کنی و همیشه به خودت یادآوری کنی که شایسته تمام خوبی‌ها و موفقیت‌ها هستی.

عزیزدلم💜🫂🫂من قوربونت برم خب🥹🥺.بابت حرفای قشنگت .من واقعا نیاز داشتم این حرفارو یه آدم خوبی به م ...

زنده باشــی عزیـزدلـم💕

🫂 خوشحالم که حالت خــوبِ  و بهترم میشی به لطف خدا و پشتکارت🔹بااعتماد کامل میگم  واقعا همینطوره و درست میگی گلم« وقتی یروزی یادت میاد چقـد قـوی و عاشق و هوشمند بودی و رفتارکردی درحق خودت•••»🌱🌸  

زنده باشــی عزیـزدلـم💕🫂 خوشحالم که حالت خــوبِ و بهترم میشی به لطف خدا و پشتکارت🔹بااعتماد کامل م ...

عزیزم فقط اینو بهم بگو که ببین دوست نداشت مثل آبجیم بهم بگو. راستش اون خیلی تایپم بود   از لحاظ شغلی ورفتاری اولش ولی نمیدونستم  یه ادم نامرده ودیدم منو دوست دختر خودش به عنوان یه مدت زمان کم‌میخاد  . لطفا بهم بگو  هرچقدر اون تایپت بوده ولی اون تورو واسه آینده نمیخاسته وبهترین‌کارو کردی.  گاهی فکر میکنم خدایا یعنی میشه دوباره آدمی بیاری سررام تایپمه ولی این دفعه منو بخاد واقعی وبرام بجنگه