2777
2789
عنوان

چجوری با سیاست برخورد میکنین

40 بازدید | 3 پست

خیلی از زنا میگن شوهرامون تو خونه کمک میکن حموم دستشویی رو حتما شوهرامون میشورن و خیلی کارای دیگه من از شوهرم هر کاری بخوام بلافاصله میگه نه یا میگه الان وقتش نیست 

خسته شدم از این همه کار همیشه هم کارامو میزارم وقتی اون اومد انجام میدم میگم شاید جلوش کار انجام بدم شاید دلش بسوزه ولی انگار انقد جلوش کار انجام دادم وظیفم میدونه که اون بشینه من کار کنم

به قول یه مشاوری مهم نیست چی میگی ،مهم اینه چطور رفتار میکنی ،اگر جوری رفتار کنی که انگار وظیفه تو نیست اونم یادمیگیره ،همیشه آشپزی نکن ،خونه رو مرتب نکن ،یه وقتایی بگو حالم بده فقط بیرون باش و خوش بگذرون ،وقتی پریودی دست به سیاه و سفید نزن و....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیزی بگم اگر خونه داری روتون رو تو روی هم باز نکنید در حد اینکه ازش بخوای رفت حموم حموم رو اب بکشه کف نمونه می‌ره سرویس بهداشتی بهداشت رو رعایت کنه چیزی خورد طرف رو بذاره تو سینک و کلا این کارا اوکیه 

ولی اگر تو هم شاغلی چند بار بهش گوشزد کن با مهربونی که میشه لطفاً من تا غذا درست میکنم جارو بکشی سرکار بود خستم یا یه چیزایی تو این مایه ها اگر جواب نده اعتصاب کن بذار جنگ شه بعدش درست میشه(بازم میگم اگر شاغلی اگر خونه داری جنگ به احتمال ۷۰ـ۸۰٪ به ضرر توعه)