2777
2789

باید رو عکست بزنی بعد بری روی نی نی سایت من بعد روبروی نی نی سایت من اون سه خطه رو بزن بعد برو روی تبادل نظر بعدش بزن تاپیکهایی ک من اینجاد کردم تاپیکای خودت میاد. یا هست اونجا ک تاپیکایی ک من نظر دادم

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اجازه استارتر 🌹من باید تاپیک بزنم ک نینیار اسم کاربریمو عوض کنه😕😩??

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤
اون بالای صفحت عکس ی ادمکه برو نی نی سایت من  تبادل نظر  بعد تبادل نظرهایی ک من ایجاد کر ...

زدم ولی موضات دوروز گذشته امد اونی که می گید نمیاد

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
عوض نمیشه

😔😢

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤