2777
2789
عنوان

خود ازاری دارم جدا

247 بازدید | 27 پست

از این عشق ابدی تهوع گرفتم باز دارم میبینمش هر شب

این پسره امیر رو دوست دارم بزنم دهنش چ شکلی رفتار میکنه با سودا جلو جمع.اون پسره علی رو هم حذف کنن با اون نگار خود پرستو صالحیم کاش حذف کنن.کاش من کلا نبینم ک انقدر متهوع بشم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای🤣🤣 البته سودا تقصیر خودشه دیگه چرا با وجود این رفتار باز پارتنر پارتنر میکنه و کنه بازی درمیاره

حالمو بهم میزنه پسره دیشب جلوی جمع ب سودا گفت نظرت اصلا مهم نیس ی بارم گفت پاشو برو لیوانارو ببر نشین

اون پسره علی چیییییی همش چرت میگه اونم حذف کننن اون نگارم خیلی رو مخه همش من من میکنه خود پرستو صالح ...

در کل برنامه ی خیلی چرتیه ولی نمیدونم چرا میشینیم نگاه میکنیم😂 اون ترانه رو هم کاش بندازن بیرون 

سلام سلام عزیزم احوالت خوووبیاوضاع خوبهمشاوره هاتون چطور میگذرونین؟بهتر شدین؟

سلام عزیزدلم من اصلا دارم نسبت ب خیلی موارد بی خیال میشم حساسیتام کم شده چیزی ک برام توی جریان مشاوره ها خوش اینده اینکه تمرکزم از همسرم کم شده و ب خودم کارم زندگی شخصیم معطوف شده حس کمتر بودنی ک همسرم بهم القا میکرد دیگه عین سابق قوی نیست ی نمونه مثلا هفته قبل ی جلسه کاری بود ک توی چند روز برای تمام پرسنل انجام میشد همسرم روزی ک من سخنران جلسه بودمو بهونه اورد پیچوند و نیومد ولی اصلا برام مهم نبود تو روز جلسه بهترین استایل رو زدم و روز خوبی با همکارا داشتم نیومدن همسرمم مهم نبود برام حالا نمیدونم چرا نیومد شاید نمیخاد کسی باهم ببینه مارو

سلام عزیزدلم من اصلا دارم نسبت ب خیلی موارد بی خیال میشم حساسیتام کم شده چیزی ک برام توی جریان مشاور ...

وای اینا خیلی نشونه ی خوبیه

بوی سلامت روان میاد😍😍

همینطوری پیش بری احتمالا همسرتم احساس خطر کنه که داره از دستت میده 

ناراحت نشی ها ولی میدونی من کلا حسم نسبت به شوهرت یطوریه.

چجوری بگم انگار تستسترونش پایینه

نه باتو  باهر کیم کانکت شه حس میکنم نمیتونه به خووبی نقش یه مردو بجا بیاره

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍