2777
2789
عنوان

تحریم نی نی سایت😡🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 37 پست
تاپیک های سیاسی میترکه اینجا جای مطالبه سیاسی نیست

خلیج فارس که سیاسی نیست

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم ترکوندن🤬💔اخه اگه تحریم کنیم سایتو همه نمیبینن خواهر دوباره میان تاپیک میزننبنظرم بریم شکا ...

تاپیک شما رو دیدم اومدم کامنت بذارم ترکید

خودم تاپیک زدم ترکید

الان باز تاپیک زدم

من می نی سایت رو تحریم می‌کنم و برای همیشه از این سایت می رم 

واقعا مایه تأسف هست

در مورد حجاب هم طرف تاپیک میزنه اهانت میکنه تا چند نفر میان منطقی پیام بذارن تاپیکو تعطیل میکنن کلا ...

حالا بحث حجاب فرق داره

ببین این تاپیک من اگر تا الان دووم آورده بخاطر این هست که من نحوه اعتراض رو ننوشتم 

منظورم این هست سر گزارش کاربر نمی ترکه...

تاپیک شما رو دیدم اومدم کامنت بذارم ترکیدخودم تاپیک زدم ترکیدالان باز تاپیک زدممن می نی سایت رو تحری ...

من که همین امروز آنلاین شکایت میکنم داخل پلیس فتا

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

حقتونه اینقدر خایه مالی ترامپو کردین

گور پدر ترامپپپ 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

خلیج فارس سیاسی نیستتتتتتتتخلیج فارس بحثش از هر چیزی جدا هستتتتتت جدا از هر چیزی اگر ایرانی هستی این ...

ایرانی هستم و تعصب دارم روی خلیج فارس

ولی این بحث سیاسی هست 

با تاپیک زدن اینجا چیزی حل نمیشه عزیزم برید از مجلس و دولت مطالبه کنید تو اینستا هشتگ بزنید تو این سایت هیچ کسی رسیدگی نمیکنه 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 
حقتونه اینقدر خایه مالی ترامپو کردین

دو حالت داره

یا ایرانی نیستی

یا یک ایرانی ناآگاه هستی. بحث خلیج فارس سیاسی و جناح نیست بحث ملی هست نباید بذاریم اسمش عوض شه

اول اسمش رو می گیرند بعد خودش رو

اگرم ایرانی نیست که هیچ