2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ۵۰ روز زودتر تحویل دادندوماه زودتر پیامکش میاد برا واریز

آهان مرسی 

یعنی شهریور اینا باید پول رو بریزم باتوجه به اینکه تحویل اذره؟

بعد سری دوم می دونی چقدر فرصت میدن برای واریز ؟ 

چون من پولم آماده نیست نگرانم برای اون موقع

آهان مرسی یعنی شهریور اینا باید پول رو بریزم باتوجه به اینکه تحویل اذره؟بعد سری دوم می دونی چقدر فرص ...

ماقرار بود اخر خرداد تحویل بدن

۱۵ فروردین پیامک واریز اومد  یک هفته هم مهلت داشت

چرا آخه ملت این همه ثبت نام مکنن

چون ماشین و اینقدر بهم دیر تحویل دادن بعدم گفتم از اون قیمت ک تو نرخنامه نوشته باید ۷۰تومن بیشتر بدین دقیقا هم قیمت بازار در میومد اونم گفتن دوماه دیگ تحویل گفتم بیخیال بابا پولمو بدین اینقدر رفتم دعوا راه انداختم ک آخر سر گرفتم پولمو

چون ماشین و اینقدر بهم دیر تحویل دادن بعدم گفتم از اون قیمت ک تو نرخنامه نوشته باید ۷۰تومن بیشتر بدی ...

سلام عزیزم چطور پولتو گرفتی کجا رفتی؟من میرم بانک برام پیامک اومده ولی بانک میگه پولی نیست میشه کمکم کنی 

سلام عزیزم چطور پولتو گرفتی کجا رفتی؟من میرم بانک برام پیامک اومده ولی بانک میگه پولی نیست میشه کمکم ...

سلام خود نمایندگی باید بری و بگی انصراف میزنم تا پولتو بهت برگردونن اینم بگم ک ادمو دیوانه مکنن تا بریزن ب حسابت🤦

سلام خود نمایندگی باید بری و بگی انصراف میزنم تا پولتو بهت برگردونن اینم بگم ک ادمو دیوانه مکنن تا ب ...

رفتم انصراف زدم یک ماهه برام پیامک اومد که برم بانک میرم بانک میگه تو حساب شرکت پول نیست مال شما چطوری بود