2777
2789
عنوان

جالبه واقعا

199 بازدید | 18 پست

یسری همه کاری میکنن بعد مثلا میان نماز اول وقت میخونن الان واقعا منکه ازش،هیچ رضایتی ندارم حالا اونده ایتجا نمازدمیخونه یادش رفته باماها چیکار کرد الان  دعا مبخونه اخه اون نماز جایی خونده بسه که ما رضایت نداریم درسته ؟

۱۱اردیبهشت

نه اون نماز درست نیست

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تو خونه شما باشه و رضایت نداشته باشی نمازش باطله اما در غیر این صورت نهحق الناس و حق الله دو تا ...

خونه ماست خوب هیچ کدوم رضایت نداریم خونه اسم مامانمه ومامانم میگم بمیره هم راضی نمیشم ازش

۱۱اردیبهشت

عزیزم شاید اگه اون نماز نبوده باشه اون ادم، یه ادم بدتر میشد.نماز را باید خوند، حالا کسی که ادم درست ...

نمیگم نخونه بمن ربطی نداره ولی اینجا نخونه چون راضی نیستم  هیچکدوم خودشم میدونه

۱۱اردیبهشت

خونه ماست خوب هیچ کدوم رضایت نداریم خونه اسم مامانمه ومامانم میگم بمیره هم راضی نمیشم ازش

خب نمازش که باطله اما چرا باهاش قطع ارتباط نمیکنید؟یا حتی بهش بگید راضی نیستید که بدونه و نمازشو جای دیگه بخونه

آهانخوب عزیزم بهش بگید، علت ناراحتیتون را درست بهش بگید

خودش میدونه انقدر پرویه بدون هیچی اومده خونمون منکه حتی باهاش صحبت هم نکردم دیگه وقتی چند ساله باهاش ارتباطی نداریم میفهمه خودش،ولی دست بردار نیست

۱۱اردیبهشت

خب نمازش که باطله اما چرا باهاش قطع ارتباط نمیکنید؟یا حتی بهش بگید راضی نیستید که بدونه و نمازشو جای ...

میدونه من ۶ساله بهش سلام نکردم حتی یعنی انقدر نفهمه ؟؟؟

۱۱اردیبهشت

من یه دوستی داشتم 

همه رو اذیت میکرد به هر شیوه ای مردم آزار بود

بینهایت دروغ میگفت

همش خواهر ۵ ساله ش رو میزد

وقتی یکی باهاش دعوا میکرد خودش رو مظلوم میکرد تا بگه من بدبختم

از اونور همیشه اگه یکی باهاش کوچک ترین کاری رو میکرد اون زود خودشو ناراحت میکرد و یه حرفایی میزد گنده تر از خودش

بعد حجابی هم بود و همش الکی نماز میخورد

من یه دوستی داشتم همه رو اذیت میکرد به هر شیوه ای مردم آزار بودبینهایت دروغ میگفتهمش خواهر ۵ ساله ش ...

اینم همین جوریه تا یه کاری کنی میگم وای کجام حالم بده فلان بلده چیکار کنه یکارایی کرده که اگه کسی دیگه بود مینداختش الان بیرون ار اینجا از این بدتر بدونه کسی اینجا نمیخوادش بازم بیاد من ۶ساله یبار نرفتم خونش قبلا که میرفتم فقط درحد احوال پرسی ولی ببین چقدر پرویه هی خودشو میچسبونه به ماها

۱۱اردیبهشت