2777
2789

گفت خسته شدم از بس دکتر رفتی  چن ماه ماست و دوغ نخورده دکتر گفت الان میگه این ماه باردار نشدی هرچی دوست دارم مبخورم دیگه ام بچه نمیخام اخه حیف نیست من چن ماه سفت و سخت رژیم کرفتم الان اینجوری بزن زیرش  تنها امیدم این ماه که باردار بشم  انقد ناراحتم  چرا اینجوری میکه بقیه قربون صدقه زنشون میرن این پاچه منو مگییره

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ی ماه فرصت داده دگ ایشالاهمین ی ماه نتیجه میگیری

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

من دوست دارم بچه نیارم به همسر ایندمم میگم شوهر ایده آلی هست بچه نمی خواد

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

چرا باید تغدیش و رعایت کنه مخصوصا شوهرت  ..باردار شدن که به خوردن نیست ..ماها همه چی خوردیم .

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
سخته قبول کن 😭🤣

فقط چون ماست و دوغ میخوره اینجوری قشقره به پا کرد بعد من بدبخت برنج نخور ماکارونی نخور و......  چقد مردا لوس شدن اه

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

منم همین شدم اهع

لعنتی حالا اگه قصد بارداری نداشتما الان دوقلو یاردار بودم

سخت نگیر خدا بخواد بدون رژیم و هیچی هم میشه نخوادم با هزارتا دکترم نمیشه از خودش بخواه و در طول اقدام استرس اصلا نداشته باش فکر کن رابطه عادیه تا شوهرتم سرکوفت نزنه رابطه عادی بدون پیشگیری

فقط چون ماست و دوغ میخوره اینجوری قشقره به پا کرد بعد من بدبخت برنج نخور ماکارونی نخور و...... چقد ...

چرا نباید اینارو بخوره؟رژیم پسر گرفتین؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

انگیزت از اینکه از این آدم می‌خوای بچه بیاری چیه واقعاً

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بحاطر جنسیت این همه رژیم گرفتین ؟؟؟؟ بابا همه چی بخورید بخدا زودتر باردار میشید ،خدا هرچی میده ان شاالله سالم و صالح بده عزیزم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم