2777
2789
عنوان

خانومایی که زایمان کردن

123 بازدید | 15 پست

من شنیدم کسایی‌که تو دوران مجردی و قبل از زایمان پریود دردناک داشتن بعد از زایمان دیگه پریوداشون درد نداره.

من ۹ماهه زایمان کردم تاالان یه بار پریود شدم که درد داشتم دل وکمرم درد میکرد حالا نه به شدت قبلا ولی درد داشتم.الانم باز نزدیک پریودمه باز دل و کمرم درد میکنه مخصوصا کمرم بیشتر.

مگه نمیکفتن بعد از زایمان درد نداره پریود؟

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا ربطی نداره

منم پریودم نامنظم بود گفتن بعد زایمان درست میشه نشد

سعی کن ویتامین دی بیشتر مصرف کنی

نوروبیون بزن یه مدت

هفته ای یکی میشه زد اگر نه ماهی یدونه رو حتما بزن

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تازه زایمان کردم اولین پریودیم روز اول دوم درد داشتم به بعدش نه نداشتمطبیعی بودین شما؟

آره

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
نه بابا ربطی ندارهمنم پریودم نامنظم بود گفتن بعد زایمان درست میشه نشدسعی کن ویتامین دی بیشتر مصرف کن ...

نورو بیون برا چی خوبه؟

من یبار شدم همشه تا بعد از زایمان ینی هرچی گفتن کشک

آره ظاهرا کشکه

من بعد از زایمان اولم بعد از ۶ماه پریود شدم و واقعا دیگه درد نداشتم یسال دقیقا پریود شدم باز حامله شدم الانم هنوز پریود نشدم ولی واقعا دیگه درد پریودی نکشیدم فعلا که برا من جواب بوده حالا این سری پریودم شروع بشه چجوری باشه نمیدونم چون دستگاهم گذاشتم میگن دردو خونریزیرو بیشتر میکنه خدا بخیر کنه