2777
2789

مادرشوهرم خیلی دندونش درد می‌کنه دکترهم رفت گفت عفونت داره تازمانی عفونت داره نمیکشتش بهش دارو چرک خشک کن داده ولی معدش اصلا با دارو چرک خشک کن سازگاری ندارع اصلا نمیتونه داروها و بخوره دکتر هم میگه تا نخوری خوب نشی دندونت نمیکشم یه تجربه خونگی ندارین بهترین راه ک عفونت دندونش بکشه 

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید چرک خشک کن مصرف کنن تا خوب بشه فکر نمیکنم بشه ولی نشاسته خوبه میگن چرک رو می‌کشه بیرون چن‌تا نش ...

نمیتونه قرص بخوره 

نشاسته ی گندم با آب مخلوط کنن و تو دهنشون غرغره کنن

جوری که این ترکیب به دندونا و لثته هاشون برسه، کمی نگه دارن و بعد دور بریزن

عفونت رو از بین میبره

میتونن هم همین نشاسته رو به صورت خشک بذارن قسمتایی که درد و عفونت داره

هر دو رو امتحان کنن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
نشاسته ی گندم با آب مخلوط کنن و تو دهنشون غرغره کننجوری که این ترکیب به دندونا و لثته هاشون برسه، کم ...

نشاسته هم میزارع ب دردش نمیخوره 

مازو هم از عطاری گرفت گذاشت بازم خوب نشده

اگر دندونش سوراخ باشه یه کم چای خشک بریزه رو گاز منظورم همون بانده بعد مثل کیسه بپیچه بذار روی دندون ...

دندونای جلوییشع آسیایی نیس 

سوراخ هم نمی‌دونم باشه یا نه همینجوری بزارم جواب نمی‌ده؟