2777
2789
عنوان

برای ازمایش ازدواج مشکل خوردم

381 بازدید | 27 پست

همسرم تالاسمی مینوره من یک بار ازمایش داده بودم بهم گفتن فقر اهنی مشکوک به مینور امروز برای ازدواج به من گفتن باید بری پاتولوژی مرکزی ازمایش دقیق بدی اگر مینور باشی بچه اتون ماژور میشه از اون طرف من تو خانوادنم کمخونی مینور ندارم نه بابام نه مامانم به نظرتون ممکنه مینور باشم از استرس دارم میمیرم

در گنگ ترین حالت زندگیمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مینور باشی نباید ازدواج کنینراه دیگه ایی نیست

کی گفته؟؟

ازدواج میکنن ولی باید حتما وقتی باردار شد cvs انجام بده ک خدای نکرده ماژور نباشه 

خواهرم و همسرش جفت مینور بودن شکر خدا cvs خوب بود و بچه دارن

نه اصلا اینجور نیست من و شوهرم اصلا کم‌خونی نداریم ولی دخترمون مینوره

مطمینی؟ما کل خانوادمون مینوریم 

مینور یعنی کمخونی ارثی...چطور ممکنه تو ارثتون نباشه ولی دخترت داشته باشه

اگه مینور باشین ک ریسکش اره بالاست 

اما اگه پدرمادرت مینور نیستن احتمال مینور بودن شما خیلی پایینه نگران نباش احتمالا کم خونی عادی هستش

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

میتونن ازدواج کنن ولی نباید بچه دار شن ..فک کنم تعهد میگیرن ازشون

نه تعهد میگیرن ک موقع بارداری حتما آزمایش های مربوطه انجام بشه ...مثلاً خواهرم و همسرش مینور بودن تو بارداری cvs انجام داد بچه سالم دارن

احتمالا اهنت پایینه دختر یکی از فامیل هامون هم دقیقا همین مشکلو داشت یه مدت اسفناج و ... خورد بعد دوباره آزمایش گرفتن تا اونجا که یادمه 

الآنم ازدواج کردن 

بچشون مشکل خونی نداره

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼