2777
2789
عنوان

هر مادری قابل تقدیر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 93 پست
دایی های من علاف و بیکارنخواهر بزرگم خونه خودشه و کلاااا پاشو از زندگی نکبت ما بریدهخواهر و برادرم ا ...

چندسالشونه خواهر برادرت؟ دیگه نوزاد نیستن که

تعجب می‌کنم پشت هم نیستین

داییتاتم هرچقدر علاف باشن نمیتونن هر روز بیان جلو درتون

یه سال دو سال مقاومت کنی اونام خسته میشن مامانت خبرشون کنه نمیان

میگی کسی مامانتو نمیشناسه درصورتی که یه آدم هرچقدر نقش بازی کنه بعد یه مدت گندش در میاد 

رابطش با خانواده پدریت چطوره؟ اون مادربزرگ پدر بزرگت نمیتونن حمایتت کنن؟عمویی عمه ای

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی میگی بابااره وطیفش نیست ولی مادری که عاشق بچش باشه همه ی اینکارارو با عشق انجام میده و لذت میبرهم ...

من که نگفتم برای بچتون انجام ندین اینکارها رو. فقط منظورم این بود از مادرتون توقع گذشت و فداکاری نداشته باشین. خودتونم بیش از اندازه از خودگذشتگی نکنین چون بعدا قراره سر بچتون منت بذارین، بچتون برمیگرده میگه به من چه؟میخواستی فداکاری نکنی. هرچیزی در حد تعادلش خوبه. اینهمه از گذشتگی کردی از خواسته های خودت زدی، برای بچت خرج کردی، چه اشکالی داره یه بار هم برای خودت شال بخری؟ چه اشکالی داره یه بار براش اسباب بازی نخری و یه شام خوب خودتو مهمون کنی؟ اون یه بار رو به جای اسباب بازی، عشق و محبت به بچت بدی.

و درمورد عشق و محبت که میگین ، باید در تعادل باشه. عشق به خود، عشق به فرزند، عشق به همسر، عشق به پدرمادر همشون باید باشن. و هرکدوم در حد تعادل خودش. اکثر زنهای ایرانی وقتی بچه دار میشن، همه ی عشق های دیگه مثل عشق به خود و عشق به همسر رو فراموش میکنن و فقط میچسبن به بچه. این اشتباس.

اونایی هم که مثل مادر این خانوم کلا عشق به دیگرانو گذاشتن زیر پاشون و فقط به فکر خودشونن، اینم اشتباس.

منظور من از تعادل و عدم تعادل اینه.

نه عزیزم قابل نفرینم هست تازه. مادر بشدت واژه مقدسیه حضرت زهرام یه مادر بود من نمیدونم چرا انقدر راحت این لقبو به هرکی هرکی نسبت میدن. 

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

هیچ فرزندی از نظر شرعی حق ندارد به مادرش به خاطر بد بودنش توهین و اذیت کنه شما در دنیا وظیفه دارید با مادرتون مهربانی کنید چون در هر صورت نه ماه به خاطر شما زجر کشیده که به فرموده پیامبر(ص) تا آخر عمر هم نوکری مادر را بکنید حق مادرتون را ادا نمیتونید کنید در ضمن اگکرمادر بدی کنه روز قیامت مدیون شما میشه و اونجا بین شما حکم میشه و حق به حق را میر سه 

چرا مرد فقط باید صد خودش بزار یعنی خانم هیچ مسئولیتی نداره تو اون زندگی ببخشید فقط بخوره بخوابه شب ب ...

شما خودت خانومی که این حرفها رو میزنی؟ چرا زنان علیه زنان میشین؟ چرا انقدر با تنفر راجع به زن حرف میزنی ؟ من کی گفتم زن فقط بخوره بخوابه و جفت گیری کنه؟ این خشم شما درمورد زن از کجا میاد؟ به نظرم روی خودت کار کن چون حالت خوب نیست با خودت. تیکه نمیندازما، واقعی گفتم.

و اما درمورد موضوع. زن چراغ خونس. زن انرژی ای داره که حتی اگه به قول شما بخوره و بخوابه، اعضای خونه از انرژی اون زن تغذیه میکنن و جون میگیرن(البته اگه اون زن توی انرژی زنانش باشه) همین که حضور داشته باشه، کافیه.

وظایفش هم تربیت فرزنده ولاغیر. هر کار دیگه ای که انجام میده، از روی عشقه. بخاطر عشق به همسر، پامیشه غذا میپزه، بخاطر عشق به فرزند اونو در آغوش میگیره ایثار می‌کنه از خودگذشتگی می‌کنه ولی وظیفش نیست.

اما این عشق رو باید در حد تعادل نگه داره که تبدیل به وظیفه نشه‌. با اومدن بچه،باید عشق به خودش رو حفظ کنه،عشق به همسرش رو حفظ کنه، عشق به پدر مادرشو حفظ کنه که بعدا خودش اذیت نشه. متاسفانه بچه که به دنیا میاد، مادر همه رو فراموش می‌کنه و میچسبه به بچه فقط. این درست نیست. اصلا کسی که عاشق خودش نیست، چطور می‌تونه عاشق یکی دیگه باشه؟ این عشق نیست، بیماری وابستگیه.مهرطلبیه.

هیچ فرزندی از نظر شرعی حق ندارد به مادرش به خاطر بد بودنش توهین و اذیت کنه شما در دنیا وظیفه دارید ب ...

نه ماه به خاطر کی زجر کشیده خانم؟؟؟؟

خودش دوست داشته بچه داشته باشه،باردار شده.

الان ما دقیقا باید حرمت چیو نگه داریم!

حرف شما زمانی منطقیه که یه آدم اصلا دلش نمیخواد بچه‌دعر شه میان میگن بیا این بچه رو نه ماه تو شکمت نگه دار،یا یتیه بزرگش کن.

اون حرمت داره.

مامانم همیششهههه میگه خاکِ کفشِ منو باید به چشم هاتون بکشینمن بهترین مادر دنیا هستمهمه کار براتون کر ...

چقد این حرف اشناس 

مادربزرگ منم برای مادرم مادری نکرد 

الان دو هفته س خاله هام و مامانم قهر کردن نمیرن خونه اونا 

۴تا خاله دارم از هیچ کدوم تا الان نپرسیده زندگیت چطور پیش میره فقط بلده بگه بشینین سر خونه زندگیتون بچه بیارین 

دشمن بچه هاشه فقط پسراشو میخاد ۱۱تا هم بچه بیرون اورده

کاش سه تا بچه بودن ولی حمایت میکرد ازشون 

نهایت لطفش یه چای هس اونم منت میزاره تو دعوا ها 

طولانیه اگه بخام بگم 

خاله هام و مادرم ولی بهترین مامان برای بچه هاشون هستن 

به مامانم میگم که با اینکه از نعمت مادر محرومی ولی از چیز های دیگه زندگی لذت ببر 

انشالله خودت ازدواج میکنی جدا میشی ازشون 

♡

تاپیکت و کامنتاتو خوندم مخم سوت کشید حقیقتا

نمیگم این کارو کن، ولی من جات بودم خون ب مغزم نمیرسید هرچی داشتم و نداشتم میفروختم فرار میکردم ی کشور دیگه

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

چندسالشونه خواهر برادرت؟ دیگه نوزاد نیستن کهتعجب می‌کنم پشت هم نیستینداییتاتم هرچقدر علاف باشن نمیتو ...

خواهر کوچیکم کلاس هفتم

برادرم بیست سالشه

عزیزم پشت در خونه نیستن

پشت در اتاق هستن

اونجا گفتم مامانم درِ اتاق رو قفل میکنه

خیلی ها چون اخلاق مزخرفش رو فهمیدن کلاااا قطع رابطه کردن

پدر و مادر پدرم فوت کردن

تاپیکت و کامنتاتو خوندم مخم سوت کشید حقیقتانمیگم این کارو کن، ولی من جات بودم خون ب مغزم نمیرسید هرچ ...

مشکل همینه وحشتنااااااک محدودم

مامانم درِ خونه رو قفل میکنه

دانشگاه مجازی ثبت نام کردم[مامانم نذاشت حضوری برم]

خواهر کوچیکم کلاس هفتمبرادرم بیست سالشهعزیزم پشت در خونه نیستنپشت در اتاق هستناونجا گفتم مامانم درِ ...

دیگه من گفتنیارو گفتم

تنها راهش اینه سلیطه تر از خودش بشی ازت حساب ببره

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"