2777
2789
عنوان

هر مادری قابل تقدیر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 93 پست
با بعضی حرفات موافقم با بعضیاش مخالف.کی گفته که وظیفه مادره که ازخودگذشتگی و ایثار کنه؟ کی گفته وظیف ...

چی میگی بابا

اره وطیفش نیست ولی مادری که عاشق بچش باشه همه ی اینکارارو با عشق انجام میده و لذت میبره

من خودم لذت میبرم غذای مورد علاقه ی بچمو بپزم بخوره و کیف کنه،لذت میبرم برای خودم شال نخرم به جاش یه تیشرت برا بچم بخرم

درسته از لحاط قانونی مادر وطیفه نداره ولی عشق و محبت مادری چی میگه پس؟؟؟؟؟؟؟؟

از لحاظ قانونی مادر وظیفه ی شیر دادن به بچه هم نداره ولی درسته بچه گریه کنه و مادر شیرو دریغ کنه از نوزادش؟

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

قابل تقدیر نیس قابل بی احترامیم نیس،قرار نیس چون مادره سمیه بچه هم ازش الگو بگیره

مامانم همیششهههه میگه خاکِ کفشِ منو باید به چشم هاتون بکشین

من بهترین مادر دنیا هستم

همه کار براتون کردم

از همه چیزم گذشتم(سوال اینجاست دقیقا از چی؟)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگفتم وظیفخ مادر فداکاری هستمادر من همیشه میگه من خودم رو فدای شماها کردمبهش یکبار گفتم میشه بگی ...

مادرت مثل مادرشوهر منه

خواهرشوهرم تلوزیونش شکسته بود و از باباش پول گرفت انقد سلیطه بازی دراورد چرا به دخترت پول دادی که دخترش پولو پس داد،میگفت بره از پدرشوهرش بگیره

اخه مادر انقد خبیث،در رابطه با پسرش صدپله بدترم هست

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

چی میگی بابااره وطیفش نیست ولی مادری که عاشق بچش باشه همه ی اینکارارو با عشق انجام میده و لذت میبرهم ...

یه طوری قانون قانون میکنن انگار اینا مادر نیستن گرفتن استخدامشون کردن😑

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

مادرت مثل مادرشوهر منهخواهرشوهرم تلوزیونش شکسته بود و از باباش پول گرفت انقد سلیطه بازی دراورد چرا ب ...

مامان من وقتی بچه بودیم مسافرت میرفتیم،اول از همه برای فامیلاش سوغاتی میخرید

پول اضافه میومد،خودمون خرید میکردیم

مامانم همیششهههه میگه خاکِ کفشِ منو باید به چشم هاتون بکشینمن بهترین مادر دنیا هستمهمه کار براتون کر ...

فک کن با یه مریض طرفی حرفاش رو جدی نگیر ،مادرت حاصل تروماهاییه ک دیگران براش ایجاد کردن و نزار تو هم یکی مثل اون بشی خودت رو نجات بده از هر راهی ک شدن ،هر کاری ک میکنه ت نسبت بقیه عکسش رو انجام بده

یه طوری قانون قانون میکنن انگار اینا مادر نیستن گرفتن استخدامشون کردن😑

اکثر کسایی که میگن من از نظر قانونی وظیفه ندارم و فلان

کسایی هستن که خودشون رو فروختن

یعنی در ازای ارائه خدمات جنسی به همسر،جایِ خواب و غذا میگیرن

درکی از مهر و محبت مادری و انسانیت نبردن

اطراف من از اینجور آدما زیاااده

با بعضی حرفات موافقم با بعضیاش مخالف.کی گفته که وظیفه مادره که ازخودگذشتگی و ایثار کنه؟ کی گفته وظیف ...

چرا مرد فقط باید صد خودش بزار یعنی خانم هیچ مسئولیتی نداره تو اون زندگی ببخشید فقط بخوره بخوابه شب به شب جفت‌گیری کنه ؟ 

فک کن با یه مریض طرفی حرفاش رو جدی نگیر ،مادرت حاصل تروماهاییه ک دیگران براش ایجاد کردن و نزار تو هم ...

متاسفانه نمیتونم کاری بکنم

حتی نمیذاره گواهینامه بگیرم

نمیذاره از خونه بیرون برم

گاها در رو قفل میکنه

خستهههههه شدم

بدون جرم زندانی هستم

موقعیت کار دارم(کار آبرومند)

اما نمیذاره

اکثر کسایی که میگن من از نظر قانونی وظیفه ندارم و فلانکسایی هستن که خودشون رو فروختنیعنی در ازای ارا ...

درست میگی. 

تا میتونی از فضای سمی خونتون فاصله بگیر 

نمیدونم چند سالته دانشگاه رفتی یا نه

اگه دانشگاه نرفتی حتما بشین واسش بخون یه رشته خوب بیار از اونطرف شهر دور بزن از دست اینا راحت شی

ولی اگه تموم شده دانشگات حتماً برو سرکار 

مستقل شدن واسه بچه هایی که چنین خانواده های سمی دارن واجبه 

مهم نیست چی میگن میذارن یا نمیذارن اگه روح و روانتو دوست داری فاصلتو باهاشون کم کن. تا میتونی مثل بابات کم برو خونه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

چرا مرد فقط باید صد خودش بزار یعنی خانم هیچ مسئولیتی نداره تو اون زندگی ببخشید فقط بخوره بخوابه شب ب ...

ایناهایی که میان میگن مسئولیت خونه رو دوشِ مرد هست و فلان

به خیال خودشون میخوان مقام زن رو بالا ببرن

اما غافل از اینکه با این تعاریف،اون زن چیزی جز بستری برای تخلیه شهوت جنسی نیست

شاید خودِ گوینده این حرف صرفا یک آلت تناسلی هست

بنظرم باهاش بحث نکن

آخه آدم عاقل که با آلت تناسلی حرف نمیزنه

متاسفانه نمیتونم کاری بکنمحتی نمیذاره گواهینامه بگیرمنمیذاره از خونه بیرون برمگاها در رو قفل میکنهخس ...

کسیو نداری که ازش کمک بگیری که بیاد با مامانت صحبت کنه یکم کوتاه بیاد اینقدر بهتون فشار نیاره؟

یا خودت یا خواهر برادرت برن باهاش صحبت کنن که بره پیش روانپزشک ؟

دُخت شیرازیم 😎        

متاسفانه نمیتونم کاری بکنمحتی نمیذاره گواهینامه بگیرمنمیذاره از خونه بیرون برمگاها در رو قفل میکنهخس ...

بهش بگو بزا برم کار کنم پنجاه درصدشو میدم بهت ببین باز قبول میکنه

اگ اجازه داد تو این تایمی ک بیرونی ب خودت برس