2777
2789
عنوان

دلمه ای که به جای لپه باقالی سبز داره و تو موادش ماست میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کردم دمه برگ انگور رو میگی، ما داخل دلمه انگور لپه و باقالی میزنیم

نه دلمه ی فلفل دلمه ای منظورم بود

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
عه آره منم فک کردم دلمه برگه

نه دلمه ی فلفل دلمه منظورم بود

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
پس لطفا به سوال بقیه اهالی ایران جواب بدید باقالی رو خام می زنید یا تفت می دید یا مثلا توی آب می جو ...

من الان پیامتون دیدم معذرت

باقالی قبل اینکه تو مواد مخلوط بشه میجوشونیم نرم که شد مخلوط میکنیم با بقیه مواد البته اونقد نرم نشه که له بشه

فقط 38 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

نمیدونم کدومو میگی اسی

من که ارومیه زندگی میکنم مامانم سویا سبز تو دلمه میریزه بعد که دلمه ها آماده شدن رو دلمه ها ماست و سیر و روغن میریزیم

امیدوارم تونسته باشم راهنمایت کنم اسی 

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

نمیدونم کدومو میگی اسیمن که ارومیه زندگی میکنم مامانم سویا سبز تو دلمه میریزه بعد که دلمه ها آماده ش ...

ممنون عزیزم. بچهدها گفتن لر ها اینجوری دلمه درست میکنن

ممنون عزیزم. بچهدها گفتن لر ها اینجوری دلمه درست میکنن

خواهش میکنم قشنگم

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..