سلام بچها شب نوبت سونو دارم خواهش میکنم برام دعا کنید از دیروز صبح دل درد و کمر درد شدیدی گرفتم استراحت میکردم اما دیشب دو تا لخته ی خیلی ریز عین نقطه کوچیک دیدم نگران شدم و اینکه عدد بتام سی هزاره و این بیشتر نگرانم میکنه 🤕🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لکه بینی هست اصلا مشکلی نیست ولی برای اینکه خیالت راحت بشه بهت شیاف میدن . بارداری پر از استرسه ، من تازه ماه سومم ، جفتم سرراهی هست ، آیا کسی اینجا میدونه پا را بابد جوری بالا بگیریم یعنی بزاریم به دیوار خون رسانی به بچه کم نمیشه
آخه این بارداری سومه اون دوتا چیزی نفهمیدم ولی اینیکی خیلی اذیتم همش سیاهی میره جلو چشام یا خونه دور ...
من بارداری اولمه باورت نمیشه پاره شدم ۲۸سالمه ۲ماهداز صبح تا ۱۲ ظهر تهوع داشتمالان شده ۸شب تا ۱۲ شب. الان دکتر گفته جفتم سرراهی هست ،بهم گفته پشت میز نشین دراز بکش دارم دیونه میشم ، تا کی باید دراز بکشم نمیدونم