2777
2789

سلام بچها شب نوبت سونو دارم خواهش میکنم برام دعا کنید از دیروز صبح دل درد و کمر درد شدیدی گرفتم استراحت میکردم اما دیشب دو تا لخته ی خیلی ریز عین نقطه کوچیک دیدم نگران شدم و اینکه عدد بتام سی هزاره و این بیشتر نگرانم میکنه 🤕🥲

متاهل ومتعهد🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لکه بینی هست اصلا مشکلی نیست ولی برای اینکه خیالت راحت بشه بهت شیاف میدن . بارداری پر از استرسه ، من تازه ماه سومم ، جفتم سرراهی هست ، آیا کسی اینجا میدونه پا را بابد جوری بالا بگیریم یعنی بزاریم به دیوار خون رسانی به بچه کم نمیشه 

عزیزم برو بیمارستان بهت شیاف میدن

ببین عزیزم دو تا نقطه ریز سیاه بود اولش نفهمیدم گفتم این چیه دست زدم دیدم‌خونه ببخشیدا 🙈🤕شب نوبت سونو دارم

متاهل ومتعهد🫶

لکه بینی هست اصلا مشکلی نیست ولی برای اینکه خیالت راحت بشه بهت شیاف میدن . بارداری پر از استرسه ، من ...

آخه این بارداری سومه اون دوتا چیزی نفهمیدم ولی اینیکی خیلی اذیتم همش سیاهی میره جلو چشام یا خونه دور سرم میچرخه

متاهل ومتعهد🫶

عدد بتا چرا نگرانت میکنه؟ منم لکه خون میدیدمهماتوم داشتم تو بارداری قرص و شیاف داد اوکی شد

اخه سی هزار همه میگن زیاده حتی زنه ازمایشگاه گفت تا حالا سابقه سقط نداشتی گفتم نه

متاهل ومتعهد🫶

آخه این بارداری سومه اون دوتا چیزی نفهمیدم ولی اینیکی خیلی اذیتم همش سیاهی میره جلو چشام یا خونه دور ...

من بارداری اولمه باورت نمیشه پاره شدم ۲۸سالمه ۲ماهداز صبح تا ۱۲ ظهر تهوع داشتم‌الان شده ۸شب تا ۱۲ شب. الان دکتر گفته جفتم سرراهی هست ،بهم گفته پشت میز نشین دراز بکش دارم دیونه میشم ، تا کی باید دراز بکشم نمیدونم