2777
2789
عنوان

دوستم تنهاس

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 80 پست

😢😔😔😔

دلیل ندارد بـہ توفکر کنم تو ناخوآگاه در ذهن منی...برای حل شدن مشکلاتمون یه صلوات مهمونم کنید...مامان جون نمیخوای بیایی تو دلم نمیخوای منم حس مادر شدنو بچشم چشم انتظارتم عزیزمادر بیا و سوپرایزم کن بیا و تنهایامو جبران کن بیا همدمم شو بیا که پا به پای هم بچگی کنیم اگه من بچگی نکردم با هم دیگه جبران کنیم اگه حس مادر و دختریو نچشیدم بیا منو تو با هم بچشیم منتظرتم عشق کوچولوی من💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😳😫😫😫😫😫😫

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

عزیزم خدا رحمتش کنه و به بازماندگان صبر جمیل عطا کنه.اگر میتونید نماز شب اول قبر رو براش بخونید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ملی جیگرمواتیش تزن دورت بگردم 😢😢😢😢😢😢

بلاییی نمیتونم 😭😭😭😭😭😭😭

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
۵ شنبه ۴۰ دوستمه منو دوستمم ۴۰ روزه از هم دوریم منو دوستمم رفیق فاب هم بودیم منو دوستمم خیلی صمیمی ...

وای خیلی عذابه😭😭😭😭😭😭

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

من از سرشب که گفتی فقط دارم گریه میکنم نمیدونم چمه بگو اخه مگه میشناختیش

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
من از سرشب که گفتی فقط دارم گریه میکنم نمیدونم چمه بگو اخه مگه میشناختیش

خیلی گناه داشت

بخدا اگه بدونی چی بود خون گریه میکنی

عین عنچه گل پر پر شد😭😭😭😭😭

وای خیلی عذابه😭😭😭😭😭😭

خییییلی سخته😢

روز خاکسپاریش باهم قرار بیرون داشتیم به مامانش گفته بود میخواد منو سورپرایز کنه دعوتم کنه شام😢😢😢

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

وای الهی بگردم چقد  سختت و دردناک 😳😳😢خدا رحمتش کنه قلبم فشرده شد واقعا

متاهل بودن یا مجرد؟

چقدر برای بازماندگام سخته خدا

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور