2777
2789
عنوان

بهترین راه موفقیت برای دختر

178 بازدید | 12 پست

دیشب تاپیک زدم کسی نیومد و خیلی حالم بد بود، به نظر شما بهترین روش برای اینکه یه دختر تو این سن به موفقیت مادی و معنوی در آینده برسه چیه 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توی چه سنی؟

۱۸ و ۱۹ سال البته دانشجو هستم

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

درس بخونه یا مهارت یاد بگیره سرکار بره بعد ازدواج کنه

متاسفانه همه ی اینا دیربازده هست به خاطر شرایط خانوادگی انگیزه ای ندارم حتی واسه درس

ببین عشقم پول تو دندونپزشکیه بقیه کارا بگیر نگیر دارن

آخه رشتم تجربی نبود میدونم دندان‌پزشکی بسیار عالیه ولی به رشتم نخورد

موفقیت برای هرکس جدا تعریف میشه اینکه هرکسی رفت سمت پزشکی قطعا موفق میشه یا کسی که شوهر پولدار داره صددرصد موفقه یه باور کوتاه بینی هست. تو اون زمینه خودت و بر اساس استعدادت اگه بیشترین سود رو ببری موفقی . ولی من میگم آرامش درونی و ثبات روحیم خیلی مهمه

پناه بلندی و پستی تویی، همه نیستند آنچه هستی تویی؛

موفقیت برای هرکس جدا تعریف میشه اینکه هرکسی رفت سمت پزشکی قطعا موفق میشه یا کسی که شوهر پولدار داره ...

آخه چه آرامش درونی دیشب از بس گریه کردم صبح با سردرد و تاری دید بیدار شدم حوصله درس خوندنم ندارم