2777
2789

مثلا یکی نامزدش ازش ۹ سال بزرگتر  بود خودش بیست نشده باشع تازه

بنظرتون خوشبخت  میشه 

یا بخاطر سنش ممکنه به اختلاف طلاق بکشه

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

اختلاف سنی زیاد خوب نیست

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف سنی زیاد خوب نیست

منظورم اینکه  ممکنه. کسی تو سن کم ازدواج کنه

بعد بخاطر سن کمش به مشکل بخورن ولی طرف مقابل تنها ایرادش سنش بالاش باشع

نمیشه نسخه کلی پیچید برا ازدواج

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نمیشه نسخه کلی پیچید برا ازدواج

منظورمه مورد دیدن تو دور اطراف بخاطر  سن کم دختر به مشکل بخورن پسرع هم هیج ایرادی  نداشته باشه

منظورم اینکه ممکنه. کسی تو سن کم ازدواج کنهبعد بخاطر سن کمش به مشکل بخورن ولی طرف مقابل تنها ایرادش ...

اره ممکنه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
سن روی اخلاق و سلایق و عقل تاثیر دارهاختلاف سنی زیاد باعث میشه همدیگه رو بعد ازدواج درک نکنن

تاحالا مورد دیدن بخاطر اختلاف سنی طلاق بگیرنن

ولی همو میفهم ولی بخاطر سن دختره به مشکل بخورن

ازدواج به خیلی عوامل بستگی دارهآره ممکنه ۱۷ساله هم ازدواج کنه و خوشبخت بشه کسی نمیگه اگه سن کم ازد ...

خوب همین. باعث میشه دیگه. خوشبخت. نباشی

موردی دیدن شما

نه ندیدم ولی. کلا خوشم نمیاد کسی سن کم ازدواج. کنه. ما حتی.  تو روستا هم ازدواج. سن کم نداریم تو‌فامیل

خوب همین. باعث میشه دیگه. خوشبخت. نباشی

من مخالف ازدواح سن کم هستم بسیار 

ولی این ربطی به خوشبختی نداره منظور خوشبختی اینجا فکر کنم ازدواج موفق هست بیشتر.

البته خیلی ها هم براشون مهم نیست ازدواج رو ترجیح میدن