2777
2789

از دیوااار میخواستم اسکیت بخرم بیعانه زدم ۱۵۰۰ می‌دونم اشتباه من بود 

طرف برام کتونی کهنشو فرستاد و ادعا کرد پولمو میده و گفت پایا میکنم بمون میاد و بلاکم کرد 

فهمیدم خط ب نام خودشه و امارشو داوردم متولد ۸۴ بهش پیام دادم با یه خط دیگه گفت بمون تا ۱۷ام حقوق بگیرم پولتو میدم گفتم نه بهم زنگ زد گفت من داداششم بمون میده نداد پیگیری کن (خودش بود)

دیروز ۱۷ام بود بهش زنگ زدم گفتم چیشد ندادی گفت حواسم هست و دیشب پیام دادم تا آخر شب اگر زدی هیچ وگرنه میرم شکایت کنم

بخدا خرصم گرفته اینقدر راحت گیر میارن

من مشخصاتش رو دارم دوست دارم بفهمه و ادب شه

ب نظرتون فایده ای داره؟ اینکارو کنم؟

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

بله فایده داره 

برای اینکه به این روش عادت نکنه حتما پیگیری کن بذار دفعه اخرش بشه 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اسکرین شات چتارو همراه با اسکیرین مبلغ رو در میاری میری خدمات فضای و تمام 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

شکایت بع این آسونی ها نیست برات هزینه زیاد برمی‌داره فکر کنم

میدونه بعدا همین هزینه شکایت رو از طرف بگیره 

اسی بهش بگو برم شکایت ن تنها اون ۱/۵ باید هزینه شکایت رو هم بده هااا

مستندات و‌ضمیمه مدرک کن واریز وجه و اسکرین شات چت ها، اگر مکالمه ای کردیدصداشو‌ضبط کردی همه رو میتدل کن به جرم کلاهبرداری و عدم انجام تعهدات میتونی ازش شکایت کنی، شکاییتم میره پلیس فتا اونا خودشون برات پیگیری میکنند 

داداش منم ۳۰۰ اکانت کالاف خرید طرف بلاکش کرد 

مامانم اجازه نداده بود بخره و داداشم پول تو حیبیش رو داده بود تا بخره؛ و به مامانمم نگفت چی شده که ناراحت نشه

وای چقد دلم سوخت برا بچه، دوس داشتم پیگیری کنم ولی ۳۰۰ ارزشش رو نداشت

خدا لعنتشون کنه این حروم خورا روووو

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

بله فایده داره برای اینکه به این روش عادت نکنه حتما پیگیری کن بذار دفعه اخرش بشه

همین دیگه فک من حداقل ده نفر دیگه هم همین مبلغ ها رو بگیره کم نیس ک

اره اسکرین شات چتارو همراه با اسکیرین مبلغ رو در میاری میری خدمات فضای و تمام

شماهم انجام دادین؟

بعد اینکه دادگاه برگزار میکنن؟

همکار شوهرم ۶ تومن بیعانه ماشین زد تا ماشین رو معامله نکنه گوشی رو خاموش کرد اون دیگه نتونست پیگیری ...

این روشنه خط ب نام همون شماره حساب نمی‌دونم تهش چی میشه ولی از اینکه منو گیر آورده ب شدت عصبیم