2777
2789

حالم از خودم بهم میخوره هر کی میخواسته بمیره من خوابشو دیدم حتی مراسمشو اتفاقایی که قراره بیوفته توی خواب میبینم قشنگ مو به مو

همیشه قبل خواب یا میگم بسم الله یا صلوات میفرستم،ی خوابی دیدم که برا دشمن خودمم نمیخوام این خوابو💔

من به یکی از خانواده زیاد شک داشتم خیلی خیلی زیاد که برام دعا و طلسم گرفته تا حدودی مطمئن شده بودم

تا اینکه خواب دیدم تمام واقعیتا رو مو به مو همین نیم ساعت پیش بیدار شدم یجوری دویدم سمت مامانم شروع کردم گریه کردن تا الان دارم گریه میکنم،دختر بدی نیستم اصلا ولی زندگیمون هر کاری میکنیم خوب نمیشه،انکار ی چیزی جلوشو گرفته😭من هیچ وقت به خاطر خواب گریه نکردم حتی وقتی خواب مرگ عزیز ترینم ک ۲ ماه بعد فوت شد 

توی خواب هر نفری ک اونجا بود یه هشدار و واقعیت بهم گفت و میدونم واقعا راسته و همش درسته😭

و آخرین چیز توی خواب این بود که باید حتما اون لحظه دعانویس پیدا کنم و برم پیشش نمیدونم چکار کنم 

وااااای اشکام بند نمیاد،وقتی خوابم واقعیه دست خودم نیست زار میزنم

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

منم همینم دقیقا

اووو خوبه که میفهمی بابا نترس شل کن 

هشدار بوده تو هم خودتو آماده کن

لازم نیست براش عجله کنی با آرامش پیش برو

من حتی اگه‌خواب مرگ کسی رو ببینم مبفهمم قبرش کجاست و چه شکلیه

کاربری مال ۲ نفره🦥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم دقیقااووو خوبه که میفهمی بابا نترس شل کن هشدار بوده تو هم خودتو آماده کنلازم نیست براش عجل ...

منم همینطور ،یه دعانویس ارمنی آیینه بینی کردم گفت پیشگوییت خیلی قویه ولی همزادت سرگردانه به خاطر دعایی ک گرفته این فرد برات به مامانم گفتم باور نکرد هیج کس باور نکرد تو خواب بهم گفتن 

منم همینطور ،یه دعانویس ارمنی آیینه بینی کردم گفت پیشگوییت خیلی قویه ولی همزادت سرگردانه به خاطر دعا ...

میتونی پیش گویی کنی برام قربونت؟

زندگی اونقدام ک فک میکردم قشنگ نبود:)

خب خدا رو شکر کن فهمیدی

اقا نمیخوام خیلی بد بود خوابم

و اینکه من چند وقت یکبار یه حالتی بهم دست میده نرمال نیست اونم وقتی خودم تنهام کسی پیشم نیست،توی خواب گفتن چرا اینطوری میشم

شیر آب باز کنخوابتو واس آب روان بگو بعدش بگو بدی های این خواب همراه این آب بره نابود شه حمد سوره آی ...

مامانمم همین رو گفت

هر شیر آبی فرق نداره؟

منم همینطور ،یه دعانویس ارمنی آیینه بینی کردم گفت پیشگوییت خیلی قویه ولی همزادت سرگردانه به خاطر دعا ...

همزاد و اینا که چرته بابا این خرافاتو باور نکن

دعا هم‌مگه به این سادگیاست عزیزم

چرت بوده گفتع اون دعانویسه

حرف زدن با دعانویسم باعث جذب موجودای ماورای طبیعی میشه

ولی دعا معا و همزاد چرته

یه موهبته خدا داده بهت عزیزم استفاده کن

کاربری مال ۲ نفره🦥
خوهشا دنبال دعانویس و دعا گر نرو. بزار زندگیت از این مسخره بازیا تر تمیز باشه. بعد اروم باش گلم ...

اصلا تر و تمیز نیست زندگیم از جهنمم بدتر

دوست دارم زنگ بزنم اونی که باعث این حالم شده تا میتونم زجه بزنم بگم مگه من چکارت کردم،پدر من چکارت کرد

منم اینجوریم اما حقیقت رو نه 

از وقتی ازدواج کردم هر چند وقت یه بار خوابای ترسناک یا مرگ عزیزام رو میبینم  کل روزم نابود میشه درک میکنم چی میگی 

‌و واقعا نمیدونم دلیلش چیه و چیکار باید بکنم

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی