2777
2789
عنوان

جمعه عازم کربلام 🥺خیلی ذوقشو دارم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 45 پست

تو رو خدا دعا کن همسرانی خیلی خوش اخلاق و مهربان و نجیب و حلال خور و چشم پاک و سالم و پولدار و آبرو دار و تحصیلکرده و همسرانی زیبا و خوش قد و هیکل و شرکت نفتی رسمی باشند و معتاد و خسیس و فاسد و شکاک و دمدمی مزاج نباشند و اصلا همسرانمون  آزارمون ندن و اذیتمون نکنند و از همسرانمون صاحب اولاد سالم و زیبا و صالح شیم هر کدوممون دو ،سه تا پسر و یه دختر خدا به من و خواهرم و داداشام بده انشالله و همسران من و خواهر و برادرام کاملا مجرد باشن (مطلقه و بیوه و بچه دار نباشن)🥹😭🙏😭 

شما رو به خدا دعا کن برا من و خواهرم همیشه و همه جا خواستگاری خیلی خوب و عالی بیاد و خواستگارامون همشون خیلی از من و خواهرم از همه نظر خوششون بیاد و انشالله من و خواهرم از بینشون اونی که از همه بهتره انتخاب کنیم الهی😭😭🙏 😭🙏 ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دعا کن شوهر خواهر سابقم و خانواده شوهر خواهر سابقم بابت جهیزیه و مهریه ایی که حق خواهرمو خوردن و بابت همه ی کتکها و تهمت ها و توهین ها و ظلمایی که در حق خواهرم و بنده و عزیزانم کردن ، شوهر خواهر سابقم و خانوادش تقاص پس بدن و انشالله رابطه ی من و خانوادم کامل با شوهر خواهر سابقم و خانواده شوهر خواهر سابقم قطع شه 😭.

تو رو خدا دعا کن همسر سابقم و خانوادش هر مسخره ای که منو کردن و هر تحقیر و عیبی ازم کردن و هر رفتار بدی باهام داشتن و هر حرف بدی پشت سرم زدن دقیق همین روزا سرشون بیاد خیلی دلمو شکوندن و ناراحتم کردن و آزارم دادن😭🙏و انشالله به هر چی که مینازیدن و باهاش بهم فخر فروشی میکردن خدا ازشون بگیره 😭 بفهمن این دنیا و هر چی خدا داده امانته و نباید دل کسیو شکوند و نباید با آبرو و اعتماد کسی بازی کرد😞.

تو رو خدا دعا کن انشالله آزمون استخدامی آموزش و پرورش ثبت نام و دفترچه و برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش همشون آخرای پاییز 1404 باشه و زودتر اصلا نباشه و من و خواهرم حتما قبول شیم و معلمای رسمی شیم انشالله 😭 

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم همیشه تو اتاق خواب تنها بخوابه و اصلا تو پذیرایی و راهرو نخوابه و نشینه و اصلا رو مخ و اعصاب من و عزیزانم راه نره😭حتی برا نوار بهداشتی عوض کردن و اب خوردن و غذا خوردن و در یخچال باز کردن معذبمون میکنه😭😭تو رو خدا دعا کن حیله و نقشه ها و شر و مکر و بدیا و ظلمای پدرم کامل به خودش برگرده و به من و عزیزانم نرسه😭🥹.