2777
2789
عنوان

حالم بده پسرم

94 بازدید | 4 پست

پسرم میره خونه پدر بزرگ مادر بزرگش میخوابه وسط دوتاشون آسایش ازم گرفتن نمیزارن بچم پیش خودم بخوابه حالم بده از بس حرص خوردم با شوهرم بحث کردم قلبم از جا داره درمیاد تورو خدا نگین اشکال نداره پیس مادر بزرگ پدر بزرگشه این اشتباهه بچه باید خونه پدرش باشه و بخوابه ن این ک هرشب بره اونجا بخوابه 

این اشتباهه بخدا هرچی حدی داره اونا هم ک عقل ندارن بچه ۷ ساله فهمیده اس بخدا ک باید اتاقش جدا باشه جای اینکه وسط دوتا ادم بخوابه نمیدونم چجور باهاش حرف بزنم دارم روانی میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلنا که بچه بودم میگفتم این بابام چه عادت مضخرفی داره نمیزاره جایی جز خونه بخوابم ولی الان راضیم خیلی وقتا به صلاح خودم بوده جایی هم بخوام بخوابم حتما باید مامانم باشه 

به نسبت قبل بهتر شده چون سنم بالاتر رفته مثلا عمم اینا از یه شهر دیگ میان میزاره یه شب نهایت تا دو شب بخوابم 

والا حق دارین شما همسرتون باید حرفتون رو قبول کنه هرجور شده راضیش کنین ک این کار درست نیست

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂

از اول چیشد که رفت اونجا پیششون نباید اجازه میدادی ولی حالا شده دیگه ..سعی کن با پسرت با مهربونی حرف بزنی بگی تو نباشی من خوابم نمیگیره دوس دارم تو کنارم باشی به زبون خوش میتونی بچه رو بکشونی طرف خودت

قند روزای تلخ منی دخترم