2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان برات میفرستم

زندگی پر دردسر و پر غم و غصه ای داری اما هرگز شکوه نمی کنی و راز دل خود را با کسی نمی گویی. هرچه تلاش کرده ای به نتیجه مطلوب نرسیده ای، اما بدان که به زودی آرزوهایت تحقق خواهند یافت به شرط آن که چون گذشته در مقابل مشکلات صبر و پایداری از خود نشان دهی.

نتیجه تفال به دیوان حافظ:

۱- به زودی از رمز و راز تاخیر در این نیت باخبر و کسانی که با شما رفتار مناسبی نداشته اند، شرمنده خواهند شد.

۲- به یاد داشته باشید که بدون رنج، گنج میسر نمیشود. بهتر است شکایت از وضع موجود را تمام کنید. بر خداوند توکل کرده و تمامی تلاش خود را برای بهبود آن بکار گیرید.

۳- سعی کنید کمی مهربانتر باشید. مشکل اقتصادی مختصری، شاید باعث نگرانی شما و خانواده تان شود. انشاالله به زودی حل شده و جای هیچ نگرانی نیست. با صبر و حوصله انشاالله به مراد دلتان می رسید. عجله کار شیطان است.

۴- مسافرت را توصیه می کنم. سفر کرده می آید ولی بیمار و رنجور است. معامله خوب است. به زودی مژده ای دریافت خواهید کرد.

۵- ویژگی های شما عبارت اند از: خوش مشرب، بزله گو، زودرنج و کمی لج باز.

۶- به زودی شخصی خداشناس را ملاقات خواهید کرد که باعث تغییری در زندگی شما خواهد شد.

۷- در امور عاطفی، شما باید شروع به اصلاح رابطه کرده و پیشقدم شوید. شما می توانید به راحتی در قلب سایرین نفوذ کنید ولی نباید این مسئله شما را مغرور کند. به وضعیت خواب، استراحت و تغذیه خود بیشتر بپردازید و مراقب سلامتی خود باشید. در امور تحصیلی و مالی، ۵۰ درصد به تلاش شما بستگی داشته ولی نگران نباشید، اوضاع کاملا مساعد خواهد شد.

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

الان فرستادم ندیدی

ناراحت نباش خلاصه حلال کن من واقعا تاپیک. برای سرگرمی میزنم فک نمیکردم تهش اینجوری باشه 

خواستی حرف بزنیم من بیدارم هنوز 

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

زندگی پر دردسر و پر غم و غصه ای داری اما هرگز شکوه نمی کنی و راز دل خود را با کسی نمی گویی. هرچه تلا ...

خیلی ممنونم انشالله که خیره و به خیرم بگذره 

درباره تو اشتباه کردم اتفاقا خیلیم آدم خوش ذاتی هستی