چند روز دیگه عروسیمه انقدر بچه ننست هنوز جرات نداره کلید خونشو از مادرش بگیره از وقتی وسایلم رو بردم ننش روزی ده بار خودشو میزاره اونجا وسایلو جابجامیکنه اصلا حریم شخصی حالیشون نیست الهی خدا از این قبیل مادرشوهرانگذره نمیدونم من ومادر بیچارم چه گناهی کردیم که دوتا مادر شوهر حروم لقمه قسمتمون شد فقط بخاطر این کار شوهرمو نفرین نکردم خیلییییییییی خونگیه وحال بهم زن از صب تاشب بزاریش ننه باباش و خواهر برادرشو اینهو سگ کاسه لیس ماچشون میکنه و سر به سرشون میزاره حالیش نیست چیدمان جهاز عروس باخانواده عروس نه خودش نه خانوادش بهش که میگم میگه خانوادت بیان جهازتو بزارن دم در و برن تا ازطرف منم کسی نیاد خلاصه بگم این ۳ سال اختلاف جزئی داشتیم شایدم جزئی نبود من چشم پوشی میکردم به خاطر آبروم بخاطر زندگیم چون خودم بچه طلاقم خواستم حرف پشتمون نباشه ولی جونمو به لبم رسونده هفته آینده عروسیمه بنظرتون چیکارکنم😭😭😭فقط خدا از مادرش نگذره که همه چه زیر سر اون بی همه چیزه.
تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی بدت میاد انگار از مادرش:/ حق داری ولی با این همه کینه بری جلو در نهایت جدا میشی باید چشم پوشی کنی یا ب شوهرت بگی ک بگه به خونوادش مستقیم بگو بهشون هرچی میخوایو
قضاوت نکردم عزیزم چیزی که خوندم و گفتم همش بی ادبی دوکلمه عادی بدون بی احترامی نگفتی .
خانواده شوهر من و ندیدی پس راه میرن میگن شما دزدید معتادید زنگ میزدن به مامانم میگفتم فلان فلان.فک نکن مال تو بدترینه از خانواده شوهر تو بدترم هستن
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
دوستان عزیز ما اینجا ناشناس هستیم پس لطفاً بذارید به راحتی درددل کنیم حتی شاید با نفرین وناسزا دلمون خالی بشه. بذارید راحت گفتگو کنیم.اینجا تا مستقیما به خودتون توهین نشده برچسب بی تربیت نزنید با تشکر
خیلی بدت میاد انگار از مادرش:/ حق داری ولی با این همه کینه بری جلو در نهایت جدا میشی باید چشم پوشی ک ...
فرق احترامو با حریم شخصی نمیفهمه بهش میگم انتخاب وسایل با جفتمون نه با مادرامون اینطوری میگم که نگه فقط مادر منو میگی اونوقت میگه من به مادرم بی احترامی نمیکنم اگه تومیخواهی به مادرت بی احترامی کن.
تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
فرق احترامو با حریم شخصی نمیفهمه بهش میگم انتخاب وسایل با جفتمون نه با مادرامون اینطوری میگم که نگه ...
صد بار مادرش جا عوض کرد صد بار تو برگردون و با شوخی و خنده ردش کن باور کن با شوهرت بحث کنی تررر زدی تو زندگیت یا همین حالا طلاقتو بگیر یا ب حرف من گوش کن و شکایتی از مادر شوهرت ب شوهرت نبر عوضش خودت با خنده ک شوخی کاری ک دلت میخاد بکن
من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگیمی کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر
همه خوبیم خداروشکررررررر 😁 پسرم یاد گرفته صدای هاپوهارو درمیاره .خیلی دوست شدن سه تایی باهم بازی میکنن