2777
2789

من باید از یه واحد دیگه میرفتم یه چیزی رو به عنوان نماینده واجد خودم ازشون تحویل میگرفتم و خب مهمه موقع تحویل مشکلی نداشته باشه و اگه داشته باشه باید بگی همونجا تا اصلاحش کنن. وگرنه میوفته گردن خودت‌.

این چیزی هم که داشت بهم تحویل میداد یه عیب نسبتا مهم داشت.

اون روزم سرم خیلی شلوغ بود نمیتونستم خودم گردن بگیرم عیبشو برا همین گفتم شرمنده اگه کار خودم سنگین نبود نمیگفتم اصلاحش کنی و خودم درستش میکردم ولی خب نمیتونم و خودت درستش کن تا تحویل بگیرم.

بعد شروع کرد به داد و بیداد که اره تو بلد نیستی کارتو و الکی ایراد میگیری. منم خیلی ریلکس گفتم درست حرف بزن من دارم محترمانه حرف میزنم تو صداتو کشیدی سرت

حالا من حال نداشت مداد بکشم و مث خودش پاچه پاره بازی دربیارم. برای همین کلا ملایم حرف میزدم و میگفتم داد نکش دارم درست حرف میزنم باهات.دیگه اخرش حرصمو در اورد پروژه رو تحویل گرفتم گفتم میرم پایین به ارشد واحدتون میگم چجوری رفتار کردی گفت هرکار میخوای بکن.

منم رفتم واحد خودمون زنگ ردم به مسئول کل و اونم اومد دید ایراد کار و تایید کرد. بعدم زنگ زد و پیگیری کرد و به دختره و رئیسش تذکر داد راجب رفتار و کارش.

دلم حال اومد واقعیتش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب سایت چقد جنگجو داره

در حالت عادی جنگجو نیستم😂

این دختره م بیشعور بود وگرنه میشو ختم به خیر بشه.

بعد اینکه چون زیادی ریلکس بودم داشت عصابشو تورد میکرد و هی بیشتر عصبانی میشد و فکر میکرد از سر سیاست اینجوری ام. درحالی که مث چی خسته بودم و حال نداشتم صدا ببرم بالا

در حالت عادی جنگجو نیستم😂این دختره م بیشعور بود وگرنه میشو ختم به خیر بشه.بعد اینکه چون زیادی ریلکس ...

😂😂قربونت بشم 

خسته نباشی 

ایشالله یه روز به هرچی ک دلت میخواد میرسی همه ی این خستگیا از تنت میرع

تو روحِ جدا از تن منی...💗💍

حالا من حال نداشت مداد بکشم و مث خودش پاچه پاره بازی دربیارم. برای همین کلا ملایم حرف میزدم و میگفتم ...

عزیزم،افرین که با ارامش رفتار کردی و مهمتر از همه ایقد با احترام باهاش حرف زدی 

ایشونم شاید خیلی خسته بودن

😂😂قربونت بشم خسته نباشی ایشالله یه روز به هرچی ک دلت میخواد میرسی همه ی این خستگیا از تنت میرع

ممنون عزیزدلی شما.

منم خسته بودم اتفاقا و بعد۱۸ ساعت شیفت کاری داشتم با ایشون حرف میزدم. بنظرم خستگی دلیل بر بی احترامی نیست

ممنون عزیزدلی شما.منم خسته بودم اتفاقا و بعد۱۸ ساعت شیفت کاری داشتم با ایشون حرف میزدم. بنظرم خستگی ...

بلع حرفتون درسته👏🏻🤍

شمام خسته نباشین💚