2777
2789
عنوان

اونوقت کشورو دادید دست افغانی ها

361 بازدید | 16 پست

تاپیک زده پدرم جانبازه ومشکلاتش 

کدوم افغان تو کشورما کشته شده کدومشون جانباز شده اگه هم هست کم 

چرا از یارانه من ایرانی افغانی چ مجاز ج غیر مجاز چ بامدرک چ بی مدرو استفاده کنن 

الان افغانستان امن شده  همشون همشون چ با مدرک چ بی مدرک باید برن باید برن 

حق میگی والا

خوب و بدشون جمع کنن برن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودمم به شدت مخالف افراد غیر مجازم ، حتس مجاز هم تا یه حدی امکان پذیر هست ، اما درباره صحبتت باید بگم که افغان هم چه توی ۸ سال جنگ هم جنگ سوریه خیلی کشته شدن ، یه منبع موثق تاریخ اگه بشه پیدا کرد تمام اینا هست ، یارانه هم نمیگیرن ، باز در هر صورت من موافق حضور این تعداد بی شمار ازشون نیستم ، نه فقط افغان ، امریکایی هم باشن من باز دوست ندارم تعداد زیادی مهاجر اینجا باشن 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

چندوقت پیش بخاطرجابجایی مایع گوشم سرگیجه ی خییلی بدی داشتم درازکشیدم سرم بزنم یه خانم افغانی کنارتختم بودیهواتاق دورسرم چرخید اینقدرترسیدم ناخواسته گفتم میشه دستموبگیری نیفتم خانمه گفت من دست کسی را نمیگیرم وروشوبرگردوند

وای اون لحظه ازهمشون متنفرشدم دیگه چشم دیدنشونوندارم

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
خاکتو سر اونی ک یارانه رو براشون مجاز کرد مردم خودمون نون ندارن بعد میدن ب اجنبی....

برای مردم خودمون کمبود آب و برق و گاز و مدرسه و هزارتا چیز دیگه داریم بعد افغانی هم مثل موشای فاضلاب یسره در حال زاد و ولده