2777
2789
عنوان

نزدیک بود بدبخت بشم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 47 پست

بنظرم ك سركاري خاهره گلم، اين خانوم اقاي خلافكار نميتونستن با اژانس برن مثلا، يا مگه شوهر شما بچه پنج ساله بود ك بگن اگه ب پليس خبر بدي پيدات ميكنم ميكشمت، من ك جاي تو بودم خودم شوهرمو ميكشتم معلوم نيس كجا رفته نميتونسته ج بده اومده فيلم پليسي تعريف ميكنه ك تو دعواش نكنيو دلت بسوزه😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

یعنی به خاطر کرایه ماشین چاقو کشی میکنن؟؟

اره

دگ مردم هر کار دوس دارن انجام میدن

میشه وقتی امضامو دیدین واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💟خیلی ممنون💞🌹🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستای مارم با همسرش اینکار و کردن منتهی آخرش چاقو هم زدن. خداروشکر همسرت چیزیش نشده

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

خدا به خیر گذروند !! من بعد مراقب باشه اصلا دیگه بودن زن یا بچه کنار مردی نمیتونه تضمین بده که اتفاقی نمیوفته

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ای وای صدقه بده..حالا مگه کجا میرفتن؟خوب بااژانس هم میتونستن برن دیگه..اژانس که نمیپرسید اینحا چیکار ...

دادم

انقد صلوات فرستادم تا اروم بشم

چمیدونم والا

چی چی به پلیس بگه ول کنا  مملکت قانون نداره خدای نکرده باندی چیزی باشن بیان بلایی سرش بیارن ...

قانون داشت ک اینجوری نمیکردن مردم

کجاها برده بودتشون؟

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

وای چه وحشتناک 😲😲😲 یعنی آژانس مفت میخواستن؟ یا میخواستن کسی پیداشون نکنه؟  از پولای همسرت ن ...

شاید آژانس مفت ک کسی ردشونو نزنه

ن پولی چیزی نگرفتن

احتیاجی ب چاقو نبوده شوهر شما سوارشون کرده مثل بقیه میتونستن برن دلیلی نداشته با چاقو تهدید کنه،وقتی زورگیری درکار نبوده

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢