2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه مبنای سنجش ورود به تیزهوشان طرح شهابه که متاسفانه دقیق و اصولی اجرا نمیشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

[QUOTE=53391145]دیگه مبنای سنجش ورود به تیزهوشان طرح شهابه که متاسفانه دقیق و اصولی اجرا نمیشه[/QUOTEتکلیفه بچه هاچی میشه ما خونمون جز اطراف اصفهانه پسرم فقط به تیزهوشان فک می کرده الان  اگه مبنا جز منطقه باشه  ثبت نامش نکنن نابود میشه

[QUOTE=53391145]دیگه مبنای سنجش ورود به تیزهوشان طرح شهابه که متاسفانه دقیق و اصولی اجرا نمیشه[/QUOT ...

میتونین از معلم کلاس چهارم و‌پنجمش فرم طرح شهابی رو که براش پر کردن بگیرین و بررسی کنین اگر واقعا پسرتون تیزهوش باشه و معلماشم درست تشخیص داده باشن و فرمها رو دقیق پرکرده باشن جز افراد تیزهوش اسمش ثبت شده و از مهر سال دیگه میتونه بره تیزهوشان . اگرم بد پر شده باشن فرما میتونین از معلم ششم خواهش کنین دقیقتر پر کنه . برای اطمینان پسرتون رو تول ببرید یه مرکز مشاوره و ازش تست هوش بگیرین اونجا نمره هوشش که مشخص شد میگن پسرتون تیزهوشه یا باهوش

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خواهر من فوق تیزهوشه راحت قبول شد ولی ما نمیدونستیم این بچه تیزهوشه واسه انتخاب محل مدرسه یه جای دور زدیم بعد که نتیجه اومد دیدیم قبول شده ولی انقدر دور بود  بچه نتونست بره 😐این مدارس جای بچه های تیزهوشه نه بچه ای که به زور کلاس و تست قبول میشه اسمش سخت کوشان نیستش تیزهوشانه الکی به بچه هاتون فشار نیارین میرن داخل مدرسه زه میزنن مغز خیلی قوی نیاز دارن این مدارس هوش خیلی بالا میخواد تا تو کلاسا اذیت نشه خواهرم اصلا درس نمیخونه دوم راهنماییه معدلش بیست شد امسال خوب شد ازمونشو برداشتن باید با تست هوش بچه هاروقبول کنن نه تست درسی

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩