2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتیازی هست 

متأهل ها حوصله بیشتر دارن 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

تاهل  امتیاز داره برای استخدامی

وقتی مراحلش شروع میشه،  امتیاز دهی میکنن  هرکی امتیازش بالاتر بره استخدام میشه

ولی اینجوری نیس ک فقط متاهل ها استخدام بشن

من مجردم  استخدام شدم

البته بعدش انصراف دادم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

چرا .حیف نیست

ن بابا

متنفر بودم از جو آموزش پرورش

اصلا دوس نداشتم

۲ ماه رفتم سرکار

بعد انصراف دادم.

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

سلام وقت بخیر چرا انصراف دادید؟

سلام

دوس نداشتم جو مدرسه رو

حقوق پایین و چَشم گفتن ب صدنفر !

ممنون منم ازهمین میترسم

اگ خودتو میشناسی و میدونی تحمل این وضعیت رو نداری اصلا نرو

من بیخودی یک ماه کامل رفتم بعد انصراف دادم

۵دیقه دیر میرسی سریع مدیر، معاون‌ش رو میفرسته سراغت

کلی تهدید ک امتیازتو کم میدم  تو رتبه بندی ب مشکل میخوری وفلان

همکارای بشدت خسیس..  زیرآب زن.. درظاهر مذهبی ولی درباطن..

خلاصه از هیچی‌ش خوشم نیومد.

اگ خودتو میشناسی و میدونی تحمل این وضعیت رو نداری اصلا نرومن بیخودی یک ماه کامل رفتم بعد انصراف دادم ...

من خودم یه مدت تو مهدکودک بودم دقیقا این چیزایی که شمامیگی رو تجربه کردم ولی مامانم میگه وقتی معلم رسمی بشی همه چیز فرق میکنه نمیدونم والا 

آخه کار دیگه ای واسه ماکه نه پارتی داریم نه پول هست

همین استخدامیشم هفت خان رستم

من خودم یه مدت تو مهدکودک بودم دقیقا این چیزایی که شمامیگی رو تجربه کردم ولی مامانم میگه وقتی معلم ر ...

رسمی بشی دیگه امنیت شغلی‌ت تضمین شده‌س و میدونی ک اخراج نمیشی هیچوقت.  اما شرایط بهرحال همینه

درکل اگر هیچ شغل دیگه ای نداری و حقوقش بنظرت مناسبه، شغل خوبیه

کم کم بهش عادت میکنی.