2777
2789
عنوان

هر چی دوست دارید بگید من به زبان لری ترجمش میکنم🥰🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 39 پست
در دسترس نیست اون (لریم ته کشید😂😂😂)ولی حتمنه حتماااااا ی مدت میام خرم اباد زندگی میکنم

بیا ایچه مهمون خومو😂

من خودم ازینجا دل نمیکنم

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا ایچه مهمون خومو😂من خودم ازینجا دل نمیکنم

عشقی😂❤

کاش منم از اول اونجا بودم

با اینکه دوسش دارم ولی چو د قینت رضا شاه 

وای یعنی حاضرم هرچی دارم و ندارم بدم ی بار بیام عروسی لرا😭😭

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

چقدم با جنبه این قربون صدقه یکی بگویه جکم هست لره میره مار بوا ببینه🤩😂اونو خیلیییی دوست داشتممم

🙂

هونَکَم

هونِه زِنِیم وِ خِرِت 

دردِت وِ کولِم

بوم وِ نَذِری چَشات

دردت مین قلبم

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

یعنی دعاتون میکنم

پلدختری گفته

عشقی😂❤کاش منم از اول اونجا بودمبا اینکه دوسش دارم ولی چو د قینت رضا شاه وای یعنی حاضرم هرچی دارم و ...

😂😂😂

عروسی لرا واقعا خوبه 

دست لری بلدی بگیری؟

😂😂😂 عروسی لرا واقعا خوبه دست لری بلدی بگیری؟

نه 😭😂سرچوپی میشم🤙🏼

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

نه 😭😂سرچوپی میشم🤙🏼

جوووون😂