2777
2789
عنوان

بیایید از اسمی که قرار بوده روتون گذاشته بشه و اسم الانتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1677 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای خدا قربون ذوقش🥹🥲

کاش بود حیف دیگه ندارمش منو خیلی دوست داشت تا آخر بهم پیش دوستاش افتخار می‌کرد پزمو می‌داد کل فامیل فهمیده بودن چقدر منو دوست داره هر جا میرفتیم مراقبم بودن چیزیم نشه میگفتن مراقبش باشید طوریش بشه باباش پدر ما رو در میاره💔 کوهم رفت و من از اون موقع ویرون شدم خیلی احساس تنهایی با رفتنش کردم باور نمی کنی بگم هنوز اونورم بیادمه یه دورانی خواهرم خیلی منو اذیت می کرد و اخلاقش بد بود گاهی هم شوخی های زننده می کرد من ناراحت می شدم بعد چند وقت که دیگه خیلی کلافه شده بودم یه روز دیدم خواهرم رفتارش بهتر شده آخر به زور از زیر زبونش کشیدم فهمیدم که بابام رفته توی خوابش دعواش کرده گفته اسما رو حق نداری اذیت کنی و چند تا مورد دیگه که خب خصوصیه نمیشه گفت. خدا همه ی پدرای آسمونی رو رحمت کنه عزیز منم همین طور دلم براش یه ذره شده😢😔

یه جوری گفتی میگن میری جهنم، گفتم حتما شیطان هستی یا شمر

اونا اینطور اعتقاد دارند🤐🤐🤐درصورتی که من هم اعتقادات خودم رو دارم و تعریف نباشه حداقل آزارم به کسی نمی‌رسه ولی اونا. رفتارهای عجیبی دارند .... اینقدر بچه بودم اذیتم میکردم سر اسم که به بابام گفتم رفت ی پلاک زهرا خرید انداختم گردنم که مثلا من زهرا باشم ،ولی به مرور زمان که بزرگ شدم دیدم اصلا ربطی ندارد .

اونا اینطور اعتقاد دارند🤐🤐🤐درصورتی که من هم اعتقادات خودم رو دارم و تعریف نباشه حداقل آزارم به کس ...

اینجور که میگی، آدم بیشتر کنجکاو میشه که بدونه چیه. ولی به هر حال، ببخشید که سوال پیچتون کردم. هر طور راحتین.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

کاش بود حیف دیگه ندارمش منو خیلی دوست داشت تا آخر بهم پیش دوستاش افتخار می‌کرد پزمو می‌داد کل فامیل ...

عزیزم منی که حتی سر سوزن مهر پدری ندیدم با خوندن این پیامت گریم گرفت نمیدونم چرا آدم هایه خوب زود میمیرن😭

عزیزم منی که حتی سر سوزن مهر پدری ندیدم با خوندن این پیامت گریم گرفت نمیدونم چرا آدم هایه خوب زود می ...

دلم نمی خواست کسی رو به گریه بیندازم ببخش عزیزم یه لحظه حالم تغییر کرد یاد پدرم افتادم خدا روح تموم پدرهای آسمونی رو شاد کنه.

ما هم اگر قوی باشیم اونها بیشتر در آرامشن از ناراحتی ما حالشون اونور بد میشه درست و هدفمند زندگی کردن و با فاتحه و کارای خوب براشون انجام دادن میتونیم آرامش بهشون بدیم و آرامش دادن تنها کاریه که از دستمون بر میاد.