2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاین قسمتون دادم مهمه

1127 بازدید | 64 پست

بچه ها من تحت نظر دکتر مریونال زیادی مصرف کردم برای بارداری بعدش فوری شکمم گنده شد و درد های شکمی اسهال استفراغ اومد سراغم قبل از موعد پریودیم تست زدم بی بی چک دو تا مثبت بود اما خیلی خطش کمرنگ بود مطمعن بودم باردارم الان شاید ١۵ روزم باشه و صد در صد دوقلو یا سه قلو باشه زیر دلم سفت بود شکمم گنده و سفت بود حالت تعوع صبح ها زیر دلم تیر میکشید حالا از صبح تا حالا شکمم گندگیش مونده ولی شل شده انگاری هیچی توش نیس شوهرم نمیبردم دکتر میگه نا ۵٠ روزت بشه نمیرین بچه ها دارم دق میکنم یعنی جنین تو شکمم مرده ترو خدا بهم بگین نه راه پس دارم نه پیش ...دارم دق میکنم میدونستم حتما حاملم ترو خدا بچه ها یعنی مرده سبک شدم 

تنها ارزویم این است...حاجت دلم با حکمت خدایم یکی باشد....😙😙😙خدایا ارزویم داشتم یه نی نی تو شکم تا یه ماه دیگه ...خدایا راضیم به رضای تو

😭😭😭😭😭ترو خدا بهم بگید من چکار کنم شوهرمم دکتر نمیبردم

تنها ارزویم این است...حاجت دلم با حکمت خدایم یکی باشد....😙😙😙خدایا ارزویم داشتم یه نی نی تو شکم تا یه ماه دیگه ...خدایا راضیم به رضای تو

چه زود تهوع و تشخیص چند قلویی و‌ بزرگ شدن شکم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من الان که ماه هشتم بعضی وقتهاسفته بعضی وقتهاشل انگارهیچی نیست توش...شماکه هنوزاولشی....اصلا بزرگی وسفتی شکم مطرح نیست..اگه هم بزرگ بشه نفخه به نظرمن...

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

عزیزم سفتی شکم تو ماهای اول معمولا از نفخ و اینجور چیزاست . اصن امکان نداره بچه ی چند میلیمتری شکمت و سفت کنه .حتی اگه دو قلو باشه 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

الان فقط ورم و نفخه

شکم که به این زودی بزرگ نمیشه

تهوع هم برای هفته های ۶ به بعده

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

وا دختر چرا اینقدر مرده مرده می کنی الان اون جنین نیست ونطفه هست به قول دکترا اون بیچاره وزنی نداره به توی زنده بودن یانبودنش تاثیری بزاره انشالله مشکلی نیست این حجم از انرژی منفی را از خودت دور کن

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭