2777
2789

یه دوستی داشتم دوران دبیرستان 

یه اخلاقای خود شاخ پندارانه داشت فکر می‌کرد بسیار زیبا و با اخلاقه و ملت همه باید خدمتگزار و نوچه ی اوشون باشن

دو رو و آب زیر کاه هم بود

کلا همیشه زیرپوستی اذیتم می‌کرد و منو متهم می‌کرد که تو حساس و بدبینی! 

قضیه از وقتی برام غیر قابل تحمل شد که من با وجودیکه پدرمو سال کنکور از دست داده بودم رتبه م نسبتا خوب و قابل قبول شد

و این دوست گرامی علنا نزدیک بود منو تیکه پاره کنه از حسادت 😐💔🤷‍♀️

واقعا دگ این یه موردو توقع نداشتم ازش فک میکردم انقدر دگ انسان هست که ببینه من با شرایط سخت تلاش کردم و حقم بود نتیجه بگیرم

بنابراین این دوست گرامی رو از قلب و ذهن و زندگیم حذف نمودم و چون دست بردار نبود مؤدبانه بهش گفتم دگ دوست ندارم باهات صحبت کنم بگذریم که کلی توهین کرد بهم بعدش مثلا قهر کرد باهام 

اما بعد از یه مدت هر از چند ماه مدام به من پیام میداد و منم جواب نمیدادم

امروز دیدم یه شماره ناشناس بهم زنگ زده

فک کردم از آموزشگاه محل کارمه

باهاش تماس گرفتم گفتم ببخشید شما با من تماس گرفته بودید؟ بدون سلام علیک برگشت گفت واسه من فارسی بلغور نکن😐 (ما ترکیم اصالتا) 

منم شناختمش اما عمدا پرسیدم جنابعالی؟ 

گفت نشناختی؟ گفتم خیر به جا نمیارم

گفت فلانی ام

گفتم متاسفانه به جا نمیارم

و وسط حرفش قطع کردم

نمیدونم واقعا کار درستی کردم یا نه اما چاره ای نداشتم چون به قدر کافی تو زندگی مشکلات دارم که تحمل آدم سمی ندارم 

از طرفی هم بنظرم کارم اخلاق مدارانه نبود

صدای شکستن قلبشو شنیدم 😞

نکنه خدا قهرش بگیره

هوووف🤕

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیی چی بگم هم کارت درست بوده هم نه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

کار درستی کردی
😍 خودت خوبی؟ حالت چطوره؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

معلومه خیلی ذهنت درگیرشه که میای تاپیک میزنی واسش ، یه صفحه مینویسی درموردش 

حالا چون یه کنکور قبول شدی جوگیر شدی با دوستت قهر کردی، خیلی هم فکر میکنی هنر کردی ، جای دوستت باشم شمارتو پاک میکنم و تمام.

کار بدی کردی شاید کارت داشته یا تو وضع روحی بدی بوده که باهات تماس گرفته تا حرف بزنه

عزیزم میدونست من تمایل به صحبت باهاش ندارم

وگرنه با شماره ناشناس زنگ نمیزد

میدونست شماره خودش باشه من بر نمیدارم

چرا باید مجبور باشم با کسی حرف بزنم

کارم سنگدلانه بود اما چاره ای نداشتم

مدرس زبان آلمانی🇩🇪