2777
2789
عنوان

چگونه در نی نی سایت معروف شویم 😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 27 پست

معروفیت اینجا حقوق هم داره ؟! اونی که ترس از لو رفتن کاربریش پیش اشناهاش داره گیرم پیش چند تا غریبه با داستان سرایی شناخته هم بشه چه ارزشی داره آخه ؟! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

تاپیک های تکراری با یه موضوع بی سر و ته

اسن نمیبرم ولی چندتا کاربر دقیقا تو سایت همین مدلی هستن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پروفایل عجیب و اسمی که تو خاطر بقیه بمونهتو تاپیکای مردم چرت و پرت بگی

دقیقا بعضیا کلا میان که بهم بریزن تاپیک بقیه رو 

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

معروفیت اینجا حقوق هم داره ؟! اونی که ترس از لو رفتن کاربریش پیش اشناهاش داره گیرم پیش چند تا غریبه ...

بعضیا زندگیشون وسط دایره اس اینجا 

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

من نمی دونم چه جوری یه اکانت می تونه دست چند نفر باشه ؟ بعد انقدر با هم اوکی ان

من بعضی وقتا خیلی کم خیلی خیلی کم

ور حد ماهی ی بار

دخترخالم رمز اینجارو میدونه

میاد میچرخه تو سایت و میره😂قبلش ب خودم میگه

ولی اینطوری نیست ک تاپیک بزنه 

بنظرت منم باید بگم کاربری دست دو نفره؟😂😂😂

کاربری ما دست ۲نفره♥️

من خیلی کم میام اینجا ولی سه چهارتا کاربر رو بیشتر نمیشناسم که هیچکدومشون اینطوری نیستن و بی حاشیه ترین و آروم ترین هستن😅😂اتفاقا خیلی خانمای باشخصیت و محترمی هم هستن 

بعضیا زندگیشون وسط دایره اس اینجا

آره این مدلی هم دیدم ولی اونهایی که هم دوست دارن بقول شما معروف بشن هم دائم میگن وااای میترسم شناسایی بشم بیشترن 😂 معروفهای گمنام 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من بعضی وقتا خیلی کم خیلی خیلی کمور حد ماهی ی باردخترخالم رمز اینجارو میدونهمیاد میچرخه تو سایت و می ...

از پس فردا هر چی دلت میخواد تاپیک چرت بزن بگو کاربری دست دو نفره😂