2777
2789
عنوان

از بالن معده چی میدونید

7237 بازدید | 18 پست

من اضافه وزن دارم و فورا باید وزنم کم کنم ،ولی با رژیم خیلی طول میکشه و البته بعد از یک رژیم غذایی وزنم ثابت شده 

کسی هست بالن گذاشته باشه و راضی باشه؟

آیا خطرناک نیست 

عوارضی نداره

داخل معده نمیترکه .اینکه میگن سوراخ میشه خطر داره؟

امروز با من حرف زد، خدا را میگویم . امیدی دردلم کاشت .همیشه امیدوار باشید خدا امیدواران را دوست دارد.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالن معده حلقه معده و پلیسه روش های منسوخ شده است 

درحال حاضر اسلیو و بای پس و مینی بای پس انجام میشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بالن   میگن  معده رو اذیت  میکنه  و بعد از  خارج   کردنشم   2برار ...

بای پس چطوریه ؟ جراحی داره؟

امروز با من حرف زد، خدا را میگویم . امیدی دردلم کاشت .همیشه امیدوار باشید خدا امیدواران را دوست دارد.  

راستش یکی از فامیلای نزدیک من پزشک فوق تخصص گوارشه، کارش همینه. خیلی هم معروفه تو این زمینه. برای خواهر خودشم گزاشته. خودشم همیشه برای خودش استفاده میکنه. منظورم اینه که تایید میکنه. چاقی خودش عوارض زیادی داره، درسته که بالن ممکنه اذیتتون کنه، ولی رژیم، ورزش، قرص های لاغری هم میتونن آسیب زننده باشن. اگر چاره ای نداری امتحان کن. این آشنامون همش به من میگه بیا برات بزارم، من میگم خودم رژیم میگیرم کم میکنم. 😝تا حالا که کم نکردم

بالن معده تنهادریک صورت که بیمار وزنش بالا باشه و بخواد یکی از سه عمل بالا رو انجام بده وریسک عمل بالا باشه میگذارن تاوزن پایین بیاد و یکی ازاون عملها روانجام بدن

من نزدیک 4سال پیش اسلیو معده کردم 

یک تاپیک جامع هست داخل سایت به نام دکتر خوب برای حلقه معده پیشنهاد میکنم مطالعه کنید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

راستش یکی از فامیلای نزدیک من پزشک فوق تخصص گوارشه، کارش همینه. خیلی هم معروفه تو این زمینه. برای خو ...

میشه اسم و تلفن پزشک را لطفا بدید

عزی م بالون

حلقه و پلیسه روش های منسوخ شده و بی کاربرد و اسیب زننده هستن من خودم باپس کردم و بشدت راضی هستم، بالون چون جسم خارجی هستش بشدت باعث درد معده میشه

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
بالن معده تنهادریک صورت که بیمار وزنش بالا باشه و بخواد یکی از سه عمل بالا رو انجام بده وریسک عمل با ...

اسلیو کردید راضی بودید

عزی م بالون حلقه و پلیسه روش های منسوخ شده و بی کاربرد و اسیب زننده هستن من خودم باپس کردم و بشدت ر ...

بای پس چطوریه 

پیش کدوم دکتر انجام دادید؟

اسلیو کردید راضی بودید

بله خیلی زیاد راضیم هرچنداین عملها باید باتغییر شیوه غذایی زندگی همراه باشه والا به شکست منجرمیشه