2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید

67 بازدید | 6 پست

چجوری به یه بچه ۶ ساله بگیم مامانت فوت شده . اصلا بهش بگیم چون گفتند که اگه الان نگید ممکنه باعت آرامش ظاهری بشه اگه در طولانی مدت آسیب های زیادی به بچه میرسه و اینکه سر خاک مادرش ببریمش؟ بعد از مراسم که یکم ارام تر شد سرو صدا توروخدا راهنمایی کنید 

حتما تاکید میکنم حتما از مشاور کمک بگیرید سرخود کاری نکنید

1480 مشاوره رایگان بهزیستی 

🦁☀️ یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم با تو چه کنممم؟🖤کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝  ایران خانوم زود خوب شو ما خسته ایم از تسلیت🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگذارید اون بچه سوگواری کنه و با این طرز فکر که بچه‌‌س و چیزی نمی‌فهمه اونو در حاشیه نذارید چون احتمال داره دچار اختلال سوگ بشه و دچار پرخاشگری و عصبانیت که از علائم افسردگی اساسی هست بشه،باید در کنارش باشید که مراحل سوگ‌رو طی کنه اولین مرحله انکار است و طبیعی.

بذارید مثل بقیه باشه و جداش نکنید و در حد سن خودش براش مرگ و اینکه دیگه مادرش برنمی‌گرده رو براش طبق سنش توضیح بدید،از انیمیشن و کتاب داستان در این باره کمک بگیرید،اون احتمال داره الان خودش رو مقصر مرگ مادرش بدونه باید اینم براش توصیح بدید.

حتما مطالعه کنید و مراقبش باشید و اگر علائم افسردگی رو عمیق رو دیدید با سوگ اشتباه نگیرید و سریع به متخصص ارجاع بدید.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
مثلا چجوری بهش بگیم این جریان رو ؟

چون بچه ۶‌سال داره و هنوز معنی مرگ رو متوجه نشده،باید ازش سوال بکنید بنظرت مادرت کجا رفته،از بین جوابهایی که بهت میده،خودتون یکی رو انتخاب کنید و بگید آره همینطوره،از محل مجلس ترحیم و خانه متوفی دورش کنید و سر قبر هم نره همه اینها باعث تروما و آسیب میشه.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.