2777
2789
عنوان

چجوری از شر تتو ابرو خلاص شم

51 بازدید | 6 پست

یه بار حماقت کردم بار دوم نمیخوام دیگه از این بدتر شه میخوام یه ریموور خوب معرفی کنین نه فقط کسی که با فیل تر و عکسای فیک بذاره تو پیجش ، چکار کنم کجا برم ترجیحا مشهد باشه ، کسی تا حالا ریموو کرده راضی بودین؟

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

عزیزم فقط لیزر

اصله آرایشگاه اینا نری جاش برجسته میشه مث گوشت اضافه 

من ی هقته پیش لیزر کردم ۸۰ درصد پاک شد و ی هاله قهوه ای موند و چون من موهای ابرومو قهوه ای میکنم انگار مداد کمرنگ زدم خیلی خیلی راضیم 

راستی تتوم سیاه بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فقط لیزراصله آرایشگاه اینا نری جاش برجسته میشه مث گوشت اضافه من ی هقته پیش لیزر کردم ۸۰ درصد پ ...

جدی میگی؟ آخه میگن اصلا لیزر نرین هم موهای ابرو رشد نمیکنه هم لیزر رنگ رو خارج نمیکنه پخش میکنه ، چکار کنم، اسم دستگاهش چی بود هزینش چقدر شد و کدوم شهر گلم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
جدی میگی؟ آخه میگن اصلا لیزر نرین هم موهای ابرو رشد نمیکنه هم لیزر رنگ رو خارج نمیکنه پخش میکنه ، چک ...

اتفاقا تنها راهش لیزره بیا منو ببین اصلا مشکلی برای موهای ابروم پیش نیومده 

اسمشو نمیدونم شهر بندرعباس هزینه ۹۰۰

اتفاقا تنها راهش لیزره بیا منو ببین اصلا مشکلی برای موهای ابروم پیش نیومده اسمشو نمیدونم شهر بندرعبا ...

چه خوب ، کاش منم بندر عباس بودم 😩 ، گلم اگه تونستی حتما قبل و بعدش رو بذار تا بهتر تصمیم بگیرم