2777
2789
عنوان

جاری با سیاست

255 بازدید | 21 پست

جاریم خیلی سیاستیه ، با پنبه سر می بره و زرنگ و همیشه حق شو با خونسردی تمام میگیره، خیلی هم رو شوهرش حساسه ، تا شوهرش یک لحظه از کنار من رد بشه، جاری بدو می‌کنه میاد، اگه اتفاقی شوهرش سر سفره کنار من باشه، یا اتفاقی رو مبل تکی کناری من بشینه بدو بدو میاد ، اگه با بچه اش بازی کنی و بچه ش ذوق کنه، سریع میاد بچه شو میبره، به نظرتون چرا اینقدر رو شوهرش حساسه ؟ آخه اون خیلی زرنگه ، میگم شاید ی چیزی می‌دونه من نمی‌دونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت از سیاست خوشم نیومده . همیشه صادقانه با بقیه رفتار کردم . یکی خودش خوب بوده دیده منم خوبی می کنم بهش اونم رفتار خوبش رو ادامه داده . محبت کرده صد برابرش رو براش جبران کردم . دقیقا همین رفتار رو با آدمای بد اطرافم دارم . بدی کنه بدون تعارف و بدون رودربایستی بدی میبینه 

🖤

چند مورد از با سیاست بازیاش میگی؟من خیلی دوس دارم بدونم

اره، همیشه لبخند میزنه، نامحسوس انتقام میگیره ، با شوخی جواب میده ، با کسی صمیمی نمیشه، همش از خودش تعریف می‌کنه 

اوایل ازدواجمون جاری من این اداها رو داشت حالا برادرشوهر و جاری من خیلی بزرگتر از مننن اما من متوجه نشدم فکر کردم بدش میاد از من تا ی شب برادرشوهرم جلو من به زنش گفت یک لحظه فکر اینکه این دختر غیر از چشم خواهری به من جور دیگه بیاد و نکن زنش گفت اره میدونم گفت میدونستی ادا درنمیوردی بعدش دیگه تمام شد ولی واقعا من و برادرشوهرم اصلا حرفی نداریم باهم خیلی مسن تر از منه و کلا کم حرف