2777
2789
عنوان

خانماي ساروي گاه ميخوام

124 بازدید | 7 پست

خانمايي كه تو ساري هستين لطفا كمك كنين عيد  تو ساري ارايشگاه جز ساغر و تلي نميشناسم. اگه پيج اينستايا تلگرامشونم دارين برام بذارين

يا عِمادَ مَنْ لا عِمادَ لَهُ 

سلام مریم فغانی ...سمیه بابازاده هم کارشون خوبه ... من خودم برای کوتاهی و کار فوق العاده ... می ریم پیش یه خانم که ایرانی نیستند واهل روسیه اند ... تو بابل ..فکرکنم توحید 5 باشه 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

پيج هاشونو ندارم

ليلي

الميرا

لطيفه

سميه بابازاده

مريم فغاني

كلي ارايشگاه هم تو پونزده خرداده

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم،من تو اینستا پیج ارایشگاهای زیادی رو فالو دارم!اگه میخوایی درخواست دوستی بده ایدی پیجمو ت ...

گلم پيج اينستاتو بده بيزحمت

پيج هاشونو ندارم ليلي الميرا لطيفه سميه بابازاده مريم فغاني كلي ارايشگاه هم تو پونزده خرداده ...

هيچكدومو نميشناسم 😂من اونجا نيستم واسه همين كمك ميخوام