2777
2789

بهم گفت شما مادرای امروزی خیلی اذییت میشین واقعا سخته توی این وضعیت خونه های آپارتمانی بچه بزرگ کردن گفت ما که خیلی راحت بودیم بچه ها خودشون می‌رفتن بیرون بازی میکردن حیاط خونمون هم بزرگ بود اصلا نفهمیدم چطور بزرگ شد یکی نبود بیاد بگه بچت شلوغ میکنه اذیت میکنه چون بچه ها انرژی شون و بیرون با بدو بدو و بازی کردن گروهی با بقیه بچه ها تخلیه میکردن دلم برای بچه های الان میسوزه برای مادرا بیشتر چون خیلی سخته الان موتور و ماشین هم خیلی زیاد شده خونه ها تنگ و کوچولو شدن حیاط ها هم آب رفتن بچه طفل معصوم هم تنها نه دوستی نه رفیقی نه میشه از ترس بچه رو فرستاد دم در خونه بازی کنه.. واقعا حرفاش حق بود 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راست میگه

خود بچه هم خیلی گناه داره

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶