2777
2789

شاغلم

صبح تا عصر سرکار

وقتی خونه هستم هم همش کارهای خونه و بچه و شوهر

نه دوستی ن بیرون و تفریحی حتی خرید نمیرسم برم درست و حسابی

دلم میخاد قدم بزنم وقت نمیشه

باشگاه هم ک نمیشه برم با بچه کوچیک و کار

تنها علاقه ام کتاب خوندن هس ک اونم نمیذاره

حس خفگی دارم دلم تنگ شده برای آزاد بودن و بی دغدغه بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ سالحس خفگی دارمامروز سرکار پریود شدم انقد دلم میخاد عصری یکم بخوابمنشد

۴سال دیگه بزرگه من پسرم ۴ سالش بود هم کار میکردم هم باشگاه میرفتم و...الانم دومی کوچیکه یه کم بزرگتر بشه وقتم ازاد میشه 

منم دخترم چهارسالشه و دومی باردارم به خاطر تنهاییش دارم میارم اذیت داره ولی خداروشکر شما اگ شاغل نبو ...

اره خانوادمم نزدیکم نیستن ک بتونم حساب کنم روشون و بچه بیارم.

۴سال دیگه بزرگه من پسرم ۴ سالش بود هم کار میکردم هم باشگاه میرفتم و...الانم دومی کوچیکه یه کم بزرگتر ...

چجوری هم کار کنم

هم غذا حاضر کنم هر شب برای فردا

هم خونه مرتب کنم

هم شوهر و بچه

هم باشگاه

دو بار ثبت‌نام کردم نتونستم کامل و درست برم

میدونم خستگی زیاد بهت فشار میاره. خسته ای خیلی زیاد

ولی چشم به هم بزنی بچها بزرگ میشن. بخدا تو تنها نیستی اون بچه خیلی چیزا تو دلش میمونه  چون ادم های شاغل همش سرکار درگیر زندگی اون بچه هم از تفریح گردش و خیلی چیزا محرومه.  میدونی ک چی میگم. 

کاش زندگی ها ایقد سخت نبود که ادم مجبور نباشه ایقد سخت کار کنه. جنازه برسه خونه ک حال خودشم نداشته باشه