2777
2789
عنوان

کاش من این پسرو بفهمم

419 بازدید | 42 پست

اوایل برج هفت آشنا شدیم و ابان ماه بود فهمیدم عاشقش شدم رابطمون جدی نبود،مبترسیدم ابراز کنم چون حس میکردم یک طرفه است ، تا اینکه یه شب سرم غیرتی شد و دعوا کرد پسری اومده بود دایرکت ایشون رفت دایرکتش وحسابی درگیر شدن، همون شب بهم گفت که جدی راجب رابطه حرف بزنبم و بحث ازدواج شد خلاصه همه شرط هامونو گفتیم و اقا گفت بیشتر اشنابشیم منم قبول کردم ولی فرداش زنگ زد گفت نظرش عوض شده 

خب

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم منکه نگفتم بیا ابراز علاقه کن زورت نکردم که بعد خودتم زدی زیرش خیلی عجیب رفتارت . خلاصه نت ضعیف بود ارسال نشد منم دوروز اینستا نرفتم بعد دوروز که انلاین شدم ویس ارسال شد من گفتم به محض ارسال پاکش میکنم نبینه چون حس کردم خیلی تشر زدم

گفت شرایط ازدواج ندارم و یک بار شکست خوردم طلاق گرفتم و منم هیچی نگفتم اما اصلا حس خوبی نداشتم ، چند ...

بنظرت همچین آدمی قابل اعتماد هست؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

خوب شد زود شناختیش

معلومه آدم سمی ایه 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

ادامه اش گذاشتی لایک کن

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰